Астарожна — ідіоти!

Саме такий заголовок, бо мова піде про нашого північного «старшого брата». Щойно почув по телевізору новину ( Internet підтвердив): з вересня в Росії заборонять до показу мультфільм «Ну, постривай!» («Ну, погоди!») за те, що він не відповідає якомусь-там новому закону: герої хуліганять, вовк часто курить і т.д.

Ідіоти! Вовк — негативний персонаж! В ньому логічно зібрані всі негативні риси, в тому числі — куріння. Якби закурив заєць (серія про сон вовка не рахується) — ото вже була б якась «ніпанятка», а так — все на своїх місцях.

Я в зв’язку з цим згадав історію про інший мультфільм: «Крокодила Гену» — на нього свого часу наш викладач психології плювалася нещадно, але вона це принаймні хоч трохи логічно агрументувала «небезпечну тварину — крокодила — зробили позитивним персонажем». Що в цьому страшно поганого я так і не зрозумів, але це хоч не конфліктує зі здоровим глуздом...

Що цікаво: зовсім недавно Павло писав статтю про бешкетників і чому саме вони стають лідерами. Пов’язуючи ці дві незалежні інформації випливає неочікуване, але резонне запитання: А чи не пробує таким чином наш «старший брат» виховати покоління покірних слюнтяїв???




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?