Давно я так не сміявся

Правильніше б навіть говорити «ржав», а не «сміявся».

З чого?

А от подивіться:

P.S. — Ти, Мікі, самий меркантільний кот, якого я бачив :-)

Підсумки роботи блогу у липні

Блог в липні не оновлювався. Все. :-)

Короткий курс карпатської ботаніки

Не знаю як так буває, але точно знаю, що буває — ціла купа народу не розрізняє де сосна, а де смерека. На вихідних мені вдалося знайти хороший кадр, який все пояснить:

Mission impossible

Загадали мені колеги на новій роботі задачку... Дай, кажуть, якусь знимку — ми тобі замовимо перепустку.

Вірю, що для переважної більшості, це не є ніякою проблемою, але ж то для переважної більшості, а в мене все шось мусить бути як не в людей.

От і зараз...

Перший день на новій роботі

too much

Не можна нагружати мою бідну нещасну голову такою кількістю інформації :-)

Вона від цього вже відвикла :-(

«Там, де закінчується веселка»

Чисто випадково згадав що таке епістолярна література і, як не дивно — на якій сторінці підручника з української літератури було відповідне визначення (свого часу я випадково відколов з цим непримітним фактом один номер).

Якщо хто не знає — це твори написані у формі листів. А згадав я це все, бо мені трапилася книга Сесілії Ахерн «Там, де закінчується веселка». Автор більш відома широкому загалу за свій бестселер «P.S. Я кохаю тебе» та його екранізацію, проте я це дізнався вже пост-фактум — після того як вирішив більше дізнатися про автора книги, яка мене захопила і не відпускала весь цей тиждень.

Спробую зацікавити і вас.

3

Так вже в світі повелося, що приблизно раз на рік я щось вигадую щодо свого блогу. На цей раз змін дві:

  1. Статті з ТурПро перенесені сюди. На окремий тематичний сайт мене не вистачає :-(
  2. Все це разом тепер знаходиться за адресою blog.vspomf.info і на новому хостингу. Що буде на самому vspomf.info наразі не скажу, бо ідей є декілька — мушу ще визначитись яка з них мені більше подобається.

А те, що це сталося в третю річницю існування блогу, теж не зовсім випадково.;-) Треба ж було дочекатися закінчення попереднього хостингу :-D

Гав!

Ще пів години колупання в звітах коханої «Гарячої лінії міста» і я реально почну гарчати і кидатися на оточуючих. Бо, хороба, коли пишеться програма обліку звернень, через сім років до неї якось приліплюються зовсім не плановані функції, а потім впродовж двох років на замовлення двох різних людей пишуться звіти, які беруть дані в різний час і з різними умовами, а потім ще в інших людей стає питання «А чому звіти не відповідають один одному?», то хочеться в довго і голосно матюкатися.

Що характерно: якщо будь-кого з тих людей попросити описати задачу від А до Я, то це в кращому випадку займе кілька днів, а в гіршому — просто вгонить в ступор. Але коли причіпитися до механізмів роботи того, що є, то треба все «по фен-шую» і з терміном «на вчора».

Я такий стан справ в гробу видів, тому тепер всі звіти будуть з одинаковими умовами, без ніякого «разброда і шатаній». Перфразовуючи відому приказку получається: «хочеш добре поставлену задачу — постав її сам».

«Не має» VS «Немає»

Народ! Коли не знаєте як правильно написати — перекладайте на російську. Там «Не має» буде «Не имеет», а «Немає» — «Нет».

Сподіваюся цей трюк комусь та й допоможе і в соцмережах поменшає зворотів «тебе не має» :-)

З Новим роком!

Сьогодні минає рік відтоді, як ми пережили довго прогнозований і щедро рекламований кінець світу. З цього при воду пропоную розпочати нове — армагедонське — літочислення з початком 21 грудня 2012 року, а отже сьогодні Новий рік за армагедонським стилем — 1 січня другого року. З чим вас і вітаю!

У нового літочислення є свої переваги:

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?