З Новим роком!

Сьогодні минає рік відтоді, як ми пережили довго прогнозований і щедро рекламований кінець світу. З цього при воду пропоную розпочати нове — армагедонське — літочислення з початком 21 грудня 2012 року, а отже сьогодні Новий рік за армагедонським стилем — 1 січня другого року. З чим вас і вітаю!

У нового літочислення є свої переваги:

1.«Механічна» Нові дати є значно коротшими, тому їх зручніше писати, а всі без вийнятку комп’ютерні програми ще майже 100 років не матимуть жодних неприємностей з так званою «проблемою 2000».

2. Екуменічна Християни різних конфесій матимуть причину нарешті об’єднати свої свята без взаємних звинувачень типу «а чого це ми маємо святкувати за вашим календарем, а не ви за нашим» — армагедонський календар є «ні вашим ні нашим» і прив’язка до нього для всіх абсолютно рівнозначна.

3. Анти-алкоголічна Суміщення свят зменшує кількість застіль, а оскільки сьогодні не лише річниця армегедону, а й день народження Миколи, з чим його і вітаю, то у всієї нашої родини буде лише одна п’янка з двох приводів.

4. Солідно-представницька Всі хто народилися до 21.12.2012 зможуть говорити «я народився в такому-то році до кінця світу». От, скажімо, моя дата народження буде 1 травня 33 року до кінця світу. До речі: державний вихідний — день солідарності трудящих. Я буду вихідний на всі свої дні народження!!!

Коротше кажучи: армагедонський календар — це самі переваги і ніяких проблем.

Високосні роки зберігаються, а вся та бадяга, що з ними твориться раз на сто років, раз на чотириста і т.д. — це настільки рідко, що ніхто і не помітить невеличкого зсуву.

Додавати 11 при перерахунку календарів трохи напрягає при переході через місяць, але з часом це буде цікавити тільки таких динозаврів як я, котрі будуть пам’ятати, що існував старий календар.

Ну як вам ідея? Досить неадекватна? Для цього блогу підходить?




Boykot!
 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?