Значення слова «Демонстрація»

Вдаримо логікою по здоровому глузду:

  • Дератизація — позбавлення від щурів (rats)
  • Дефекація — позбавлення від, вибачте на слові, гімна (feces)

Ще є дегідратація, денормалізація, депіляція і т.д...

По аналогії з ними можемо дати визначення:

Демонстрація — позбавлення від монстрів

Привіт з ...

У зв’язку з тим, що стаття про кінець світу отримала абсолютно неадекватний рівень відвідуваності і майже всі коментатори чомусь свято переконані, ніби-то я написав, що він от-от настане (таке враження, що крім мене статтю реально прочитало тільки два з них) передруковую тут цю картинку, яку я знайшов на сайті «Смішно», щоб до всіх нарешті дішло, що я насправді думаю про кінець світу і всі брєдні з ним пов’язані.

«Бункер» vs «Криївка»

Виявляється крім широко розрекламованої «Криївки» є в наших краях і менш відомий, але від того не менш патріотичний «Бункер». Знаходиться цей надсекретний об’єкт за координатами 49°26′83″ пн.ш. 23°85′88″ сх.д. і там 2-3 метри вниз. Гасло для входу — те ж, що і в Криївку, також Вас при вході детально допитають чи немає серед Вас москалів і чи Ви бува не шпигуни.

Приміщення дещо менше ніж Криївка, проте оформлене так само патріотичною символікою і плюсом до реалістичності є той факт, що стіни і стеля звичайні, під прямими кутами (погодьтеся в реальній криївці навряд чи хтось бавився би з арочними склепіннями ;-) ). Два зали, один для курців другий для некурців. В залі для курців — великий телевізор, на якому під час наших відвідин якраз транслювали якийсь футбол. Ми всі не курили, тому пішли в зал для некурців — приблизно такий же за розмірами, але замість телевізора — музичний центр на якому постійно грає українська музика (ми потрапили на Океан Ельзи та Братів Гадюкіних, повного репертуару я не знаю).

Хто такі лабухи

Чесно кажучи сьогодні не збирався нічого писати — ідей було нижче плінтуса, але надвечір заліз в «Кантакти» і в одного з друзів побачив аудіозапис знайомої пісні, але виконавець був вказаний якийсь зовсім не той. Я вирішив послухати «нове» виконання і так насміявся, що вирішив, що про це варто розповісти.

Прикол в тому, що на записі якийсь чувак просто перекрикував оригінал. Мушу віддати належне — голос в хлопаки більш-менш нормальний, але в окремих місцях «не тягне». Також, скільки він не старався, але досить часто з’їжджав по темпу і тоді проривався оригінал.

Непоганий голос, багато старання і презентабельна назва навели мене на думку, що це витвір людини з тих, кого в простонародді (та й у власній тусовці) називають «лабух»

Логічна забавка

Я вже писав, що люблю ігри, де треба мозок включати. От сьогодні згадав про існування ще одної — «Річкова переправа». Кажуть люди, що в Японії її пропонують кандидатам при працевлаштуванні.

Правила забавки такі:

— маємо на одному березі полісмена, злочинця, маму з двома доньками і батька з двома синами
— злочинець без нагляду полісмена починає кривдити інших людей, тому полісмен не може від нього відлучатися, коли поруч хтось залишається
— мама злосна феміністка :-) і починає кривдити хлопчиків, коли поруч немає батька, відповідно батько не може залишити хлопчика (чи обох) під її наглядом
— з батьком і дівчатами — та ж історія (якесь збочене уявлення про сім’ю було в авторів гри), тому мама не може залишати дівчинку (чи обох) самих з батьком
— плотом можуть керувати лише дорослі і сам по собі він не плаває
— одночасно на плоті поміщається лише двоє осіб

Задача — за мінімальну кількість ходів переправитися на протилежних берег. Я свого часу десь з пів години катав народ туди-сюди поки знайшов правильну послідовність. Пропоную Вам перевірити своє логічне мислення:

Чому PVS не оновляє блог?

PVS

Доброго дня!!! Це знову я.:)

Кожного дня заходжу на цей блог, але часто розчаровуюся. Чому?

Все просто, автор ресурсу пан PVS не кидає нових статей, а якщо і це робить, то дуже рідко. На мої приватні повідомлення в інтернеті не відповідає, телефон змінив, поміняв пароль до будинку.:) Де ж він? Що з ним?

У сьогоднішній статті я хочу торкнутися теми: «Чому PVS не оновляє блог?»

Чому шкідливо бухати в неділю

Трохи передісторії...

Вчора запросив мене колєґа сходити в галерею «Равлик» полазити по підземеллях. Чесно кажучи я сподівався побачити якісь довгі підземні ходи (під Львовом їх навалом), якісь лабіринти, таблички «сюди не ходи-туди ходи». Натомість ми побачили коридорчик з фотографіями левів Львова і дві недорозкопаних кімнати, які потягнуть максимум на якийсь льох (хоча пляшок вина там теж не було). Ще якби екскурсовод не розповідав попутно історію Львова то ми б там просиділи не годину, а максимум хвилин 10-15.

Увага! Готується першоквітневий розіграш

Шановна небагаточисельна аудиторія блогу! До першого квітня можете не очікувати від мене статей, оскільки я зайнявся підготовкою досить масштабного першоквітневого приколу.

Для участі в ньому потрібні люди для масовки і не тільки. Всіх, хто виявить бажання приєднатися, чекаю першого квітня з 11:30 до 11:45 на «п'ятачку» біля пам'ятника Міцкевичу. Сценарій може трохи корегуватися в залежності від кількості учасників, тому всі, хто запізниться, участі прийняти, нажаль, швидше за все не зможуть.

Чудити починаємо рівно в 11:50, як саме — розкажу на місці.

Чому PVS ще не жонатий

Доброго дня, користувачі блогу з такою цікавою назвою, Про все і ні про що.

Так як власник блогу надав мені право написати статтю на його блозі, то я роблю це, називатиметься вона: «Чому автор блогу ще досі не жонатий».:)

Ностальгія за дитинством

Довго я вибирав тему і не знав про що можна писати, але нарешті я побачив те, що цікавить не тільки мене, а обов'язково зацікавить і порадує Вас.

Мова піде про ігрові автомати.

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?