Ностальгія за дитинством

11.03.2011 Микола

Довго я вибирав тему і не знав про що можна писати, але нарешті я побачив те, що цікавить не тільки мене, а обов'язково зацікавить і порадує Вас.

Мова піде про ігрові автомати.

Зараз вони мало кого цікавлять, але згадайте часи коли про персональні комп'ютери можна було дізнатись в основному з журналів і основним доступом до комп'ютерної техніки для більшості дорослих і всіх дітей були ігрові автомати, які були невід'ємним атрибутом кожного кінотеатру, які так вабили всіх дітей і змушували батьків розмінювати гроші на 15-копійкові монети заради двох хвилин щастя (за кожну з них). Хочу сказати, що ми коли робили такі вилазки всією сім'єю, то, напевно, добряче вимотували батьків виммаганням монет і не треба було ні гуляти ні кіно дивитись, а поганяти в гонки, чи спробувати себе в морському бої. Хоча набір автоматів був досить обмежений і типовий, та й ігри були досить примітивні по теперішніх мірках, черги до них були стабільні. Отакі короткі спогади про дитинство і преамбула до цієї статті.

А тепер, власне, амбула. В інтернеті з'явився симулятор радянських ігрових автоматів із назвою «Советские игровые автоматы» в якому, варто сказати, досить скурпульозно відтворено все з оригіналу. Збірник включає сім хітів радянських часів, а саме:

  1. Снайпер-2
  2. Скачки
  3. Морський бій
  4. Городки
  5. Сафарі
  6. Магістраль (я чесно кажучи і забув, що він так називався)
  7. Перехоплювач

Коротко кажучи я отримав неймовірне задоволення, поринув у дитинство, гроші не треба міняти на монети по 15 копійок :-) і у черзі стояти.

А ось і посилання для скачування архіву з грою (взяте із сайту dreamprogs.net):

http://depositfiles.com/ru/files/4sdk8879w

http://letitbit.net/download/71433.7529a263cf6403880b06c29c2c34/grovye_avtomatySSSR.rar.html

http://turbobit.net/vj2q07hhlitd.html

P.S.: Я особисто качав з DepositFiles інші посилання не перевіряв.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?