«Бункер» vs «Криївка»

Виявляється крім широко розрекламованої «Криївки» є в наших краях і менш відомий, але від того не менш патріотичний «Бункер». Знаходиться цей надсекретний об’єкт за координатами 49°26′83″ пн.ш. 23°85′88″ сх.д. і там 2-3 метри вниз. Гасло для входу — те ж, що і в Криївку, також Вас при вході детально допитають чи немає серед Вас москалів і чи Ви бува не шпигуни.

Приміщення дещо менше ніж Криївка, проте оформлене так само патріотичною символікою і плюсом до реалістичності є той факт, що стіни і стеля звичайні, під прямими кутами (погодьтеся в реальній криївці навряд чи хтось бавився би з арочними склепіннями ;-) ). Два зали, один для курців другий для некурців. В залі для курців — великий телевізор, на якому під час наших відвідин якраз транслювали якийсь футбол. Ми всі не курили, тому пішли в зал для некурців — приблизно такий же за розмірами, але замість телевізора — музичний центр на якому постійно грає українська музика (ми потрапили на Океан Ельзи та Братів Гадюкіних, повного репертуару я не знаю).

Ціни цілком прийнятні: за 90 з лишком гривень ми на чотирьох вдусили шість гальб пива, дві гальби лимонаду (то не штрейкбрехер був, а шофер!!!) все це закусили двома пакетиками «Файної бульби» (чому я її у Львові не зустрічав?) і двома порціями печеної бульби з часником. Люди, які краще за мене орієнтуються в розцінках «Криївки» казали, що там це було б нереально за ті ж гроші.

Господарі закладу дуже гостинні і, коли ми «приговорили» по першій гальбі і почали фотографуватися, нам відразу ж запропонували відповідний одяг та амуніцію, всіляко допомагали нам генерувати ідеї для фотографій, а коли ми вже допивали по другій гальбі, то спеціально для нас застрелили москаля (розіграш, звичайно, але прикольно було).

Щоб багато не говорити пропоную Вам переглянути наші фотографії:

Загалом всі, хто відвідували обидва заклади, одностайно визнали: «Бункер» — №1




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?