Чому шкідливо бухати в неділю

Трохи передісторії...

Вчора запросив мене колєґа сходити в галерею «Равлик» полазити по підземеллях. Чесно кажучи я сподівався побачити якісь довгі підземні ходи (під Львовом їх навалом), якісь лабіринти, таблички «сюди не ходи-туди ходи». Натомість ми побачили коридорчик з фотографіями левів Львова і дві недорозкопаних кімнати, які потягнуть максимум на якийсь льох (хоча пляшок вина там теж не було). Ще якби екскурсовод не розповідав попутно історію Львова то ми б там просиділи не годину, а максимум хвилин 10-15.

А за годину в підвалі, скажу я Вам, стає трохи холоднувато. От ми і вирішили після «Равлика» трохи зігрітися і спосіб вибрали досить неоригінальний — грілися ми алкоголем. Пивце, горілочка, закуска — так декілька раз. Додому особисто я потрапив вже надвечір і майже відразу «відключився».

Але ж понеділка ніхто не відміняв (і як на лихо, я ще й пообіцяв прийти на роботу на годину раніше — перевірити чи все працює після вихідних), а тому зранку довелося під звуки будильника відривати таку важку голову від подушки ;-) Аж тоді я відчув, що «вчора було забагато».

По правді кажучи остаточно це відчуття мене не покидає й досі, тому на майбутнє і Вам і собі раджу зловживати лише за наступними правилами:

— ніяких пиво-горілка-пиво-горілка — пити треба щось одне

— закуска має відповідати кількості випитого (добре хоч з цим в нас вчора було все в порядку)

— визначте власний ліміт алкоголю і старайтеся не перебрати зайвого (це важко — алкоголь робить своє чорне діло і розторможує по всіх параметрах)

— старайтеся спланувати свято так, щоб після нього можна було добре відіспатися (власне тому пити в неділю по обіді — погана ідея, оптимально — в п’ятницю ввечері або в суботу — тоді один-два дні будете мати в запасі)

І пам’ятайте: надмірне похмілля може перерости в продовження п’янки ]:->

Здоров'я Вам!!!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?