Pf,ekb gthtvryenb vjde&

Саме так буде виглядати текст «Забули перемкнути мову?», якщо забути перемкнути мову. Багато хто скаже: «встанови собі XNeur (чи KeyboardNinja, чи Punto Switcher)» і багато хто буде правий. Але справа в тому, що не завжди ці програми допомагають: наприклад мені вони при набиранні команд Linux'a чи коду програми частіше все псували ніж виправляли. Додавати вийнятки — вихід, але чи є зміст тоді взагалі в тій автоматизації, якщо не використовувати її в 80-90% випадків?

Я вважаю, що ні, і тому в мене їх немає, але через це часом доводиться ловити себе на тому, що пишеш абракадабру.

Особливо цікаво спостерігати за реакцією Google на такі випадки. Час від часу він виправляє такі помилки, але це як пощастить. Якщо таким чином набирати адресу сторінки, то частенько трапляються цілі каталоги таких «перевертнів», але в них можна знайти vk.com, facebook.com, а якщо я набираю, скажімо ифтюдмшмюгфчи ещгкзкщюсщьюгф, то нічого не знаходиться і доводиться перенабирати адресу правильно.

От я й вирішив цією статтею виправити ситуацію і зробити власний список, який можливо з часом буде знаходити той же Google i нічого виправляти не доведеться.

Це з того, що згадав. Можливо згодом ще щось додам.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?