ДТП в якому винні обоє або «Два дибіла — то є сила!»

Свіжа сценка сьогодні з перехрестя вулиць Князя Романа та Фредра: перед світлофором стоїть колєйка машин, їх на досить порядній швидкості по зустрічній полосі переганяє «льотчик №1», очевидно з наміром повернути на Фредра. В цей час світлофор перемикається на зелене і з колєйки машин, не озираючись, вирулює «льотчик №2», якому, швидше за все, хочеться обігнати всіх і вся і повернутися в колєйку якомога ближче до «Коня».

Цілком очевидно, до чого привели два таких несумісних маневри — перший прилітає в другого, добре хоч той не встиг сильно висунутися і удар прийшовся по дотичній. Результат — в першого розтріскане як мінімум праве крило, в другого — помітна вм’ятина на лівій дверці.

Тепер мені цікаво як наше доблесне ДАІ буде розрулювати цю ситуацію, адже очевидно, що по правилах обидва «льотчики» мали залишатися в одній і тій же колєйці. Швидше за все винним визнають першого «льотчика» по неписаному правилу «хто вдарив — той і винен», зрештою за ним ще й перевищення швидкості. Воно і добре, бо особисто я спинним мозгом чую, що якби він летів далі, то долетів би до переходу, на якому в цей час був я ще з однією жіночкою і сумніваюся, що він би зміг нормально зупинитися.

Найприкріше те, що обидва вони після «розбору польотів» все ж залишаться за кермом, хоча за такі фортєля пасувало б принаймні на рік-два права відбирати.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?