Nikon D200 рулить!!!

Приніс колега на роботу свіжу забавку — фотоапарат Nikon D200. Трохи поюзаний, трохи з кумеднии налаштуваннями, але загалом повністю робочий. Звісно ж я попросив його опробувати цей девайс і порівняти зі своїм D50. Відразу ж зізнаюся: двохсотка «взула» п’ятдесятку по всіх параметрах. Єдине, що спричиняє певні незручності — картка CF, на котру кардрідери трапляються значно рідше ніж на SD з D50. В будь-якому випадку залишається USB-шнур, через котрий можна зчитати знімки завжди.

Перша різниця — роздільна здатність. D50 — 6 мегапікселів, D200 — 10. Різниця в розмірах знімка не така помітна, бо фактично рахується площа матриці, але трохи є.

Друге — на D200 доступна більша чутливість «плівки». Це дозволяє робити знімки рухомих об’єктів при низькому рівні освітлення, але також має «другу сторону медалі» — чим більша чутливість тим більше видно електронних «шумів» матриці.

Третє, четверте, п’яте і т.д. — на D200 практично кожен параметр має більший спектр налаштувань ніж на D50 і доступ до основних повністю виведений на керування кнопками і перемикачами (не потрібно копатися в меню). Відображення стану на LCD-дисплеї теж значно інформативніше.

Одним словом — якби в мене якимось магічним чином з’явилася необхідна сума — я б побіг в магазин купляти собі такий самий.

Щоб не бути голослівним — ось Вам кілька знімків з мого «тест-драйву»:

телевежа
катедра
площа Ринок
вірменська церква
панорама
хмари над Львовом
пернаті атакують :-)
прапор над входом в Ратушу



 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?