Бакота—Кам’янець-Подільський—Хотин

Прийшла пора довгих і, найголовніше, теплих вихідних. Маю на увазі травневі свята. І, як завжди, пропоную їх провести нетрадиційно: замість садити бульбу на городі :-) можна з'їздити кудись на відпочинок. Кілька років тому ми з друзями так і зробили — поїхали в Хотин, потім в Кам'янець-Подільський та в урочище Бакота. Ми про це ні секунди не пожаліли. Можете переконатися самі переглянувши цю підбірку фотографій:

До речі: ми плануємо повторити наш маршрут. Детальніше тут.

Веселі картинки

Сьогодні день сміху і ми цілий день старалися надурити один одного. Але одним днем обмежувати свої смішні походеньки навряд чи комусь вдасться. От і я вирішив потішити Вас своєю колекцією смішних фотографій зібраних в різні часи.

Смійтеся на здоров'я!

Камінна душа Львова

Я знову запрошую Вас прогулятися Львовом, але спочатку хочу запитати: чи звертали Ви під час своїх прогулянок увагу на тих хто дивиться на Вас? Ні? Ну тоді знайомтеся!

Прогулянка зимовим Львовом

На календарі весна, проте природа ще дрімає під сніговим покривалом зими. Запрошую всіх бажаючих прогулятися засніженими вуличками і парками Львова.

Мені набридла зима!!!

Дико набридло бачити навколо монотонні чорно-білі вулиці. Пропоную всім згадати барви і запахи квітів і, можливо, це допоможе весні прийти до нас швидше.

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?