HP Pavilion dv6000

Кумедно :-) Тиждень, як в мене був DELL'івський ноут, а зараз — Hewlet-Packard'івський Pavilion dv6000.

Машинка десь на рік-два новіша від попередньої і, відповідно, параметри трохи кращі:

Процесор теж Core2Duo, але пам'яті вдвічі більше — 2Гб і жорсткий диск 250Гб. Інші параметри більш-менш схожі. Додатково є сканер відбитка пальця, який дозволяє проходити авторизацію в систему та програми, які вимагають введення пароля (перевірив на Skype — працює).

Також тут є веб-камера і HDMI-роз'єм. Інші прибамбаси: WiFi, Bluetootth, мережа, модем, навіть роздільна здатність екрана та ж: 1280х800. Також досить зручно керувати медіаплеєрами і гучністю загалом за допомогою додаткових сенсорних кнопок.

А от знайти драйвери на сайті http://hp.com/ — це якийсь «винос мозгу». Модель на корпусі — dv6000, на наклейці — dv6700, сервісний код — dv6825et. По всіх цих цифрах знаходиться ціла купа співпадінь і що саме потрібно для конкретного ноутбука вгадати нереально. Допоміг лише гугловський пошук, який в кінці-кінців привів на сторінку завантаження для моделі dv6800 (цікаво чи така існує сама по собі чи всі вони йшли під маркою dv6000).

Отаку організацію завантаження драйверів я й згадував злим нетихим словом в попередній статті. Більше того — я пробував як працює Windows 7, яка має більшість драйверів і докачував лише ті, яких бракувало. А якби мені були потрібні всі... Це ж просто був би жах!!!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?