Ми чекаємо на «ЄВРО»???

ти вже замахав з тими віндовсами, напиши шось нормальне (
Воробус.
)

ukrbash-picture

З наближенням згаданого футбольного чемпіонату кількість інформації про нього зростає, наче лавина і, при її уважному вивченні, мимоволі задаєшся питанням: «Куди ми вляпалися?!!»

Давайте поглянемо що нам трублять на кожному кроці, а про що зрідка тихенько згадують.

На ЄВРО приїде багато гостей — туристична галузь буде розвиватися. На перший погляд ніби логічно... Але давайте-но трохи прискіпливіше поглянемо на цих гостей. Це будуть футбольні фанати, які приїдуть вболівати за свою команду. Вони приїдуть і поїдуть. На цей час вартість проживання в готелях, мотелях, хостелах і т.ін. просто «зашкалить». Це, в свою чергу, відлякає від Львова звичайних туристів і люди, які могли б відвідувати музеї, розповідати друзям і знайомим як тут цікаво і гарно просто не приїдуть. Замість них приїдуть люди, які будуть відвідувати генделики і стадіони, а вдома розповідати будуть про посередній сервіс за захмарними цінами. Чи вартує короткочасний туристичний «бум» майбутньої втрати відвідуваності? Хтось аналізував?

Другий аспект: футбольні фанати, як би це пом’ягше висловитися, далеко не найтихіші і найвихованіші представники суспільства. Навіть під час рядових матчів львів’яни до 2-3 години ночі слухають п’яні викрики «Карпати-Львів» і крякання тих дурнуватих трубок. А що ж тоді буде після матчу єврокубку? Чи готові до цього наші правоохоронці?

До речі про правоохоронців — їм роботи додадуть не лише фанати. Велике скупчення народу завжди активно використовувалося різнокаліберними злодіями, а тут для них буде просто клондайк: значно більша кількість «мішеней» і значно легше загубитися в юрбі. А зважаючи на завантаженість правоохоронців цілком логічно буде припустити, що активізуються і квартирні злодії та грабіжники.

Після ЄВРО нам залишиться вся інфраструктура. «Вау! Круто!» чи «Ой. А для чого?» Швидше друге, бо зайвий стадіон і надзвичайна кількість різношерстих готелів в «мирних умовах» нам не потрібні і якщо закриття готелів це більше проблема їх власників, а для людей лише втрата робочих місць (а тут доречно слово лише?), то утримання комунальних споруд (того ж стадіону) впаде на бюджет міста. А це кошти, які можна б було витратити на наш розтрісканий і облуплений житловий фонд, на зарплати педагогам і медикам, на модернізацію транспортної інфраструктури.

Ми не перші, хто з цим стикається. Португалія має шалені видатки з бюджету на утримання об’єктів з ЄВРО-2004, при тому, що на частині стадіонів просто пасуться кози. Для них це проблема. А це держава куди наші люди їдуть на заробітки. Що ж в нас буде відбуватися?

Як казав дід Панас: — Така-от казочка, малята...

Попри наявність на картинці логотипу «укрбаш’у» сама картинка звідти вилучена і знаходиться лише в кеші гугла, тому, на жаль, автор мені невідомий. Стандартну біг-морду чувака з відбійним молотком я не брав, бо задовбала вже!

За матеріалами інтернет-видань та журналу «ЕГОЇСТ»




Boykot!
 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?