Online-базар

Спілкуватися online всі вже звикли і це стало буденним. Потихеньку звикаємо до інтернет-магазинів і покупок в них. Нещодавно до них долучився ще один цікавий сервіс: vip.shuvar.com — онлайн-версія ринку «Шувар». Не зважаючи на префікс vip — товари і ціни там зовсім не супер-пупер, а звичані, базарні.

Цими вихідними наша сім’я скористалася послугами цього сайту і, мушу зазначити, залишилися задоволені.

Це справді зручно. Список з близько тридцяти позицій на самому «Шуварі» довелося б збирати добрих півгодини-годину, плюс час на дорогу туди-сюди. А ще й зважаючи на непевну погоду за вікном і болото під ногами — зовсім немає бажання зайвий раз кудись іти.

Замість того, щоб ходити, шукати, вибирати, носити, їздити, мокнути і мерзнути ви можете замовини необхідні продукти через інтернет, там же вказати зручний для вас час доставки і займатися своїми хатніми справами.

Замовлення доставляють вчасно, продукти справді хорошої якості, список доставки відповідає замовленню майже ідеально (якщо мова йде про упаковані продукти, як от до прикладу сир, то вага може незначно відрізнятися — і справді: не будуть же вони розпаковувати, відрізати 50 грам і запаковувати повторно), розраховуєтеся після отримання товару. Якщо сума замовлення більша ста гривень (а на «Шувар» ми б за дрібницями все одно не їхали), то доставка безкоштовна.

Цікаво б було, якби і розрахуватися можна було кредиткою відразу ж при замовленні, але теперішній варіант теж нормальний.

Отже якщо ви живете у Львові або в межах 10км. від нього і не можете чи не хочете самостійно з’їздити на «Шувар», а продукти все ж потрібні — віртуальний «Шувар»до ваших послуг.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?