Не люблю стояти в черзі

08.05.2012 Микола

У всіх нас є один обов'язок який не дуже складний, але час займає і мене дратує. Мова піде про оплату комунальних послуг. Вся сфера обслуговування прагне до того щоб позбутися черг і щоб клієнт дивлячись на чергу не покидав торгову точку без покупки. Хочу сказати що багатьом це вдається і найяскравішим прикладом є різноманітні супермаркети в яких є по двадцять кас і заправки де тепер майже всюди 4-8 колонок та ще й двосторонні (для автомобілів з правим та лівим розташуванням горловини баку).

А от Ощадбанку це наразі не вдається і ближче до середини кожного місяця коли комунальні служби поскидають свої рахунки, а люди отримають зарплати і пенсії заходити туди зовсім не хочеться і вбивати свій час на вислуховування незадоволених і тих що з ними.

Я давно знав, що комунальні послуги можна оплатити через Інтернет та от львівських служб там не було. Тепер не все так погано і я вже з лютого 2011 оплачую послуги Укртелекому через portmone.com (і це дуже зручно, бо туди квитанція приходить орієнтовно числа сьомого кожного місяця, а поштою суттєво пізніше і деколи навіть після 20-го).

Відхиляючись від теми скажу, що дуже зручно в таких системах настроїти собі автоматичне поповнення скажімо мобільного зв'язку, чи кабельного телебачення. Вже в цьому році я потрапив на easypay.ua там можна заплатити квартплату та водопостачання/водовідведення. Найбільшою проблемою тепер є те, що з незрозумілих для мене причин, на цих сервісах не можна заплатити за електроенергію, газ, дитячий садок і т.д. Невже Львівобленерго чи Львівгазу не цікаво, щоб їм швидше прийшли гроші? Моя особиста думка така, що оплата через Інтернет може, навіть, зменшити кількість злісних неплатників і таких що платять раз на квартал (лиш би не відключили).

Висновок мій такий. Як тільки через якусь одну систему електронних платежів можна буде зручно поповнювати мобільний і сплачувати всі комунальні послуги я без вагань буду користуватись нею і закину ті вищеперелічені якими користуюсь сьогодні (хоча сподіваюсь, що одна з них таки проб'є шлях до наших комунальних монстрів).

Особисто моя суб'єктивна думка: в portmone.com дизайн кращий.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?