The gods must be crazy...

Час від часу мене трафляє ходити з точки А в точку Б найкоротшим шляхом і тоді мене несе через пів-Львова. От і сьогодні з церкви на Тершаківців я пішов додому на Руставелі ...через Погулянку.

А на розі Левицького-Мечнікова в нас що? Правильно — російський консулят. Те, що я біля нього побачив «made my day»: «Правий сектор» охороняє російське консульство від провокацій!

От цікаво: згідно вірувань людей з хворобою «кісєльов головного мозку» получається, що росіян охороняють фашисти (вони правда вірять, що «Правий сектор» і взагалі всі «бандерівці» — фашисти).
 

Хоча тут би здалося розібратися в термінології...

Кісєльових є два: один байкар, достойний продовжувач справи Гебельса, інший — досить притомна і адекватна особистість. Але в житті часто так є, що через одного придурка страждає ціла купа нормальних людей.
 

Сам термін «фашизм» характеризується такими ознаками, як

  • культ особистості
  • тоталітаризм
  • імперіалізм

Тепер згадуємо новітню історію: з 2000 року де-факто незмінним лідером Російської федерації є Володимир Путін. Не знаю чи варто доводити, що існує культ його особи — всі бажаючі без проблем знайдуть матеріали, де його восхваляють в найрізноманітніших іпостасях: він і льотчик-винищувач, і рибак, і природолюб — що тільки не наклепали. Навіть пісні йому присвячують.

Водночас його партія «Єдина Росія» є лідером в російському політичному житті. Всі решта серйозні політичні опоненти знищені. Деякі фізично.

Так само немає змісту зайвий раз нагадувати про імперські амбіції Росії. Вся її історія — історія поневолення сусідніх народів, кровопролиття і репресій.

Зрештою навіть без згадування всіх цих фактів цілком очевидні історичні паралелі між Путіним і Гітлером, подіями кінця 30-х і сьогоденням: та ж риторика, ті ж дії.

То хто після цього фашисти?
 

P.S. На фоні історичних паралелей звернення Яроша до інших ворогів Путіна з проханням спільної протидії — не більше ніж добре знання історії: Гітлера теж перемогли двома фронтами.




Boykot!
 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?