Ляпсус тижня

А може і місяця...

Отже розказую в чому прикол: сьогодні на День Незалежності зібралися ми невеличкою компанією погуляти по місту, послухати концерти, пивка попити — одним словом відпочити. І от коли вже всі розійшлися (вже навіть не в сутінках, так порядно стемніло) і залишилося нас лише двоє ми побачили акцію організовану громадською організацією «Батьківщина молода» — запуск небесних ліхтариків.

В-принципі самі ліхтарики в нічному небі виглядали досить прикольно, але так сталося, що при запуску два з них зачепилися за гілки дерева. Оскільки ліхтарики були міні- повітряними кульками, то всередині них горіло полум’я і могла статися пожежа. На щастя вони просто погасли, а організатори перемістилися подалі від дерев і останні ліхтарики запускали вже по досить безпечній траєкторії.

Але я відволікся від суті розмови: коли невдало запущені ліхтарики на дереві погасли ми зустрілися ще з одним знайомим — членом «Батьківщини молодої», який приймав участь в запуску і слідкував за розвитком ситуації з тим деревом. Хлопака дуже переживав за ситуацію, а той мій колєґа з яким ми вже направлялися по хатах його і питає:

— А ті панталони не горять?

Я ледве стримався, щоб дико не заржати. Справа в тому, що ліхтарики виглядали приблизно так як на фото, ліхтарики тільки на цей раз були білими. Погодьтеся — їхня форма віддалено нагадує раритетний екземпляр жіночої білизни, але, також погодьтеся — сказати про це хлопаці з «Батьківщини» — це все-таки EPIC FAIL.

Єдине виправдання в колєґи — він в Україні лише на десять днів і абсолютно не був поінформований ні про акцію ні хто її організовував. Але причину подерти з нього лаха на цілий той тиждень, що він тут ще буде чувак собі забезпечив...




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?