Як пройшов день Львова

Перший день святкування роковин нашого славного міста Львова пройшов і слава Богу!

Взагалі в мене таке відчуття, що сама природа проти святкування дня Львова в травні: коли його святкували в вересні то погода була якась нормальна, а відколи пересунули на травень, то вічно якийсь отстой получається, принаймні дня Львова без дощу я не пам’ятаю вже хто-зна скільки років. Цього року погода взагалі звар’ювала — до повного щастя бракувало щоб сніг пішов! Добра половина всіх open-air міроприємств були скасовані через дощ і холод.

Друге «вічне щастя» — транспорт. Я розумію, що центр закрили і всі об’жджали як могли, але мене цікавить один нюанс: скільки б не змінювалася влада всі вони заявляли, що хочуть повністю перекрити рух в центальній частині міста. 10 років його закривав Куйбіда, ще 5 — Буняк з Сіриком по черзі, зараз вже другу каденцію його закриває Садовий і що ми маємо? Правильно — нічого! Автомобільні потоки як не могли нормально об’їхати центр так і досі не можуть. В мене взагалі склалося враження, що ДАІ Львова — це такі хлопці, які виїжджають лише для оформлення ДТП і супроводу колон. Коли на дорозі затор — їх днем з вогнем не знайдеш, коли вони десь стоять в мене постійно виникає враження, що вони або дуже сліпі, або дуже «непідкупні», бо кожен раз в 10-20 метрах від них я бачу неправильно припарковані автівки (може мені просто везе на такі ситуації, але це як мінімум дивно). Єдиний раз, коли я бачив з їх сторони щось більш-менш «по ділу» — алкашу руки крутили:

Хоча чому це робили працівники ДАІ — незрозуміло. Невже перехід у недозволеному місці серйозніше правопорушення ніж неправильна парковка? Наскільки я пам’ятаю штрафи — ні...

Але повернемося до наших баранів, адже святкування дня Львова буде продовжуватися ще й завтра. Якщо погода буде показувати такі ж коники, то швидше за все накриються всі заходи в «Шевченківському гаю» та перед оперним театром — нормальні люди дітей на дощ і мороз не випустять. Також, швидше за все, малолюдними і частково скасованими будуть заходи на площі Ринок та в парку культури.

Єдине, що навряд чи постраждає — концерт біля монументу на Стрийській — такі заходи і так без спиртного не обходяться, а з огляду на погоду воно і не пошкодить. Взагалі той концерт задумано дуже класно: зранку 9 там все навколо буле обісрано і заригано, а коло самого монументу буде стояти сцена — фіґ комуняки зможуть там свої оргії справляти цього року. Якщо знайдуться розумні люди і організують панахиду на Марсовому полі, то «таварісчам» залишиться хіба Пагорб Слави. То є добре, бо чим дальше ті старпери будуть свалювати на північний схід — тим краще.

Слава Україні!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?