Акція Preview

Про те, що у Львові відбувається вісімнадцятий форум видавців знає навіть Воробус, проте щоб довідатися, що в його рамках також проходить шостий міжнародний літературний фестиваль — вже треба трошки покопатися в Internet'i

Мені пощастило потрапити на акцію Preview, що відбувалася в рамках цього фестивалю, вчора, 14 вересня в львівській філармонії.

Впродовж вечора свої вірші читали поети з усіх куточків світу. Тут були: Австралія, Норвегія, Білорусь, Туреччина, Швейцарія, Нігерія, США, Росія, Польща, Естонія і, звісно ж, Україна.

Супроводжувалося це все веселими коментарями ведучих — Мар’яни Савки і Володимира Бєглова.

Особисто я довго не забуду представлення одного з організаторів акції Григорія Семенчука:
Володимир Бєглов: — А зараз сюди вийде людина, яка дуже позитивно відноситься до всього, що відбувається в житті. Більше того — він може розвеселити будь-кого, якщо з ним, звичайно, подружитися.
На перший погляд нічого такого — представлення дуже позитивного чувака, але прикол в тому, що вийшов на сцену кадр в футболці, з надписом RASTA і фейсом з дредами на ній. Як то кажуть «No comments».

Віршів я, нажаль не запам’ятав, але сподіваюся, що книги цих поетів будуть на форумі і мені вдасться їх придбати.

Завершував дійство концерт гурту «Сонцекльош», який вже сам по собі вартий того, щоб відвідати таку подію навіть, якщо Ви не прихильник сучасної поезії.

Фотоапарат був при мені, тому пропоную Вам свою підбірку світлин

А також невеличкий заряд позитиву від гурту «Сонцекльош»




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?