Житіє моє....

До нормальної статті щось руки не доходять — відсипаюся після Горган. Тому напишу про все потрошки — такий собі дайджест...

Ну може ще щось в голову стукне поки писати буду...

По-перше мені дуже приємно було дізнатися, що цю всю писанину люди не просто читають, а цікавляться і стараються чимось доповнити.
Ось таке повідомлення я отримав через соціальні мережі:
от до вашої статті про нло над Львовом.пару хвилин тому бачила 6 шт таких. спочатку були жовті, а потім стали мляклі і темні але круглі і швидко рухалися.
не знаю, може то були повітряні ліхтарики як хтось запропонував, але я в житті такого руху не бачила. зробила тільки 1 фотку.

По-друге: я таки отримав листа від AdSense. От тільки в листі було повідомлення про нові можливості, яких я так і не зміг побачити, бо мій обліковий запис і далі заблоковано. Крім «гіперпрацьовитості» в них прокидається ще й «гіперрозумність»...

По-третє — Firefox черговий раз оновив основну версію. Тепер реліз — 7, бета — 8, альфа — 9. Це вже стає просто нецікаво.

Решта «новин» — взагалі кількома словами:
Відправив фотку на конкурс до Тараса, правда не здивуюся якщо він її викине куди подалі. Хоча може і не викине...
Сподіваюся все-таки найближчим часом руки дойдуть до фотогалереї з Горган, хоча всі бажаючі і так можуть побачити все в Кантактах.
Може пройдуся по Львову — наклацаю трохи панорам на Воробусову шапку...

Коротше: життя триває, я з нього не випав, просто трохи задрімав :-)

До скорого!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?