Вертаючись до сказаного

Заглянув при нагоді в статистику, щоб дізнатися що з моєї писанини вас насправді цікавить. Рейтинг, взагалі кажучи, не здивував. Треба лише якісь висновки з нього зробити :-)

Отже погляньмо на першу десятку найпопулярніших статей:

  1. Дитячий зоопарк у Львові. Звіт Миколи про похід з дітьми в зоопарк (він же Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр), що розташований у Львові на вулиці Кубанській 12 (неподалік кінцевої зупинки трамваю №4, залізничного технікуму, 27 школи — кому як легше зорієнтуватися).
  2. Електровелосипед своїми руками. Стаття про не надто поширений, але цікавий транспорт, який до всього ще й досить економний (1-3 копійки за кілометр, а в автомобіля цей показник приблизно такий же, але в гривнях!).
  3. Лохотрон iWowWe. Мої враження від однієї цікавої зустрічі, яка мала всі шанси бути більш результативною, бо чоловік, який нас там збирав — досить цікава і успішна особистість — досі не розумію, як він «повівся» на таке очевидне «кидалово».
  4. Відновлення інформації з жорстких дисків. Знову ж матеріальчик з серії «зроби сам». Нещодавно пригодився і мені, і, очевидно, є досить актуальним.
  5. RAID-масиви: що і до чого... Збирання докупи всіх моїх знань і досвіду про RAID’обудування виявилося настільки вдалим, що автори статті в Вікіпедії вирішили вказати її як джерело інформації — звідси і популярність.
  6. Листи щастя. Ще одне кумедне явище, яке мало сякий-такий зміст на початку 90-х, але з переходом в цифрову площину стало просто забавкою.
  7. Перевернуте зображення з камери на ноутбуку ASUS A7Useries. Опис вирішення конкретної проблеми. Більшість сайтів чомусь радять якийсь шаманізм з підбором різних драйверів, в той час, як проблема не в кривому драйвері, а в кривих налаштуваннях.
  8. Що я читаю в Internet'i. Радий, що вас цікавить моя думка! Список на жаль далеко не вичерпний :-(
  9. 2. Привітання самого себе з черговою річницею публічної писанини. Оце якраз зовсім незрозумілим чином потрапило в рейтинг...
  10. Корисна порада наркокур’єрам-початківцям :-) Тішить, що не лише серйозними статтями можна зацікавити читачів цього блогу!

От якось так... Читайте, коментуйте, пропонуйте нові теми!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?