Львів—Раковець—Львів. Перша велоподорож цього року.

Перенесено з сайту tourpro.com.ua

Нарешті хороша погода трапляється частіше ніж погана, тому треба кудись рухатися. А мені — особливо, зважаючи на те, що треба набрати форму для поїздки в Крим. Тому пропозицію Вови поїхати в суботу в Раковець я прийняв «на ура» (а ще — тому, що я там раніше не бував). Сергія на такі справи теж довго вмовляти не доводиться, так що ми попередньо домовилися про зустріч о 10:00 на перехресті Стрийська-Наукова, в десятій зібралися і попедалили.

Ну я не зовсім щоб попедалив... Справа в тому, що я при нагоді вирішив влаштувати серйозне випробування своїй новій забавці — електричному мотор-колесові, яке перетворило мій велосипед на електровелосипед і по місту показало себе дуже добре.

Дорогою туди хлопаки щиро заздрили мені, бо моторчик здорово виручав і на проїзді ділянок «по долінам і по взгор’ям» між Солонкою і Деревачем, та і просто допомагав боротися з зустрічним вітром (виявляється «попутного вітру» — побажання актуальне не лише для моряків).

В самому Раковці на щастя було досить малолюдно і ми спокійно попили водички, побродили, понабирали в фляшки, пофоторгафували, повідпочивали і поїхали назад.

Дорогою назад нас всіх по черзі відвідав форс моржовий ;-). Найвеселіше довелося мені — чи то відгоріли, чи то відпаялися дроти живлення моторчика. Скрутив напряму — поїхав далі. На другому місці Сергій: спочатку в нього невідомим чином злетів з передніх зірочок ланцюг і не просто злетів, а ще й трохи їх заклинив. За кілька хвилин виявилося, що при «вправлянні мізків» ланцюгу перекосився тримач фляги і почав зачіпати штанку. Довелося знов зупинятися і відкручувати цей злосний девайс. Ну а спонтанне відмикання велокомп’ютера у Вови — займає почесне третє місце.

Корисне спостереження — ділянка траси Солонка—Деревач в напрямку до Львова значно рівніша ніж в напрямку зі Львова (то мене не глючило — там розгалуження є). Так що наступний раз як будемо їхати в ту сторону — плюємо на всі правила і лівила дорожнього руху і валимо по зустрічній (ідея не моя — дорогою назад ми зустріли чувака, який так і робив).

Багато не фотографував, але трохи є (скачати в хорошій якості можна тут)




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?