Циґєль, циґєль! Ай-лю-лю!

Перенесено з сайту tourpro.com.ua

Вітаю, народ! Нагадую, що є така ідея — покататися на роверах по Криму після травневих свят.

Так от: якщо ви вирішили долучитися до нашої компанії чи ще роздумуєте — визначайтеся, бо відзавтра (яке настане через 10 хвилин яке вже настало поки я писав цю статтю) вже можна замовляти квитки на потяг, а Крим — напрям популярний — не відкладайте це в довгий ящик!

І ще одна пропозиція над якою можна подумати трохи довше: 1-3 травня також роверами проїхатися на Синевир.

Попередньо план такий: 30 ввечері електричкою Львів-Лавочне доїхати до Лавочного, мінімально вибратися за село (бажано навіть не за Лавочне, а за Опорець) і відразу ж впасти на нічліг. Зранку 1 травня через Верхній Студений і Нижній Студений скатулятися на дорогу Воловець—Міжгір’я і допедалити максимально близько до Синевиру і впасти на ночівлю. 2 травня Синевир і назад через Міжгір’я на трасу на Долину. 3 травня — докатулятися до Долини, дочекатися дизеля на Львів або на Стрий і надвечір добратися додому, щоб відмитися і відіспатися перед Великоднем.

Розглядаються альтернативні маршрути: на Хуст (прикольно, бо вниз, але беззмістовно, бо долина нарцисів навряд чи вже буде цвісти, а замок в Хусті — розвалини, на які витрачається максимум година) і на Пікуй (неприкольно, бо вгору, можливо по снігу, майже напевно по болоті, зате там мало хто з нас був).




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?