Підйом!!!!

Сьогодні черговий раз мав непереборне бажання роздовбати свою мобілу об стіну!!! Цей чудо-девайс вчора ще повністю заряджений, включений і т.д. сьогодні зранку виявився повністю розрядженим і, відповідно, налаштований там будильник (я ще звечора перевіряв — точно налаштований!) не задзвонив. Як наслідок я спав і дрімав доки хотів, а коли все ж встав і подивився на годинник — отоді почався ПІДЙОМ!!!

На годиннику було 8:33, до роботи залишалося менше ніж півгодини з яких ще 15 хвилин треба хорошим темпом йти. Я в армії, дякувати Богу, не служив, але вмивання, одягання і снідання за 15 хвилин в мене якось получилося...

На роботу я встиг.

А довбану залізяку під назвою «телефон» я матюкаю регулярно: крім експрес-сідання батареї за невідомих умов (3-4 дні він зазвичай тримає легко) він «вирізняється» ще такою фішкою, як глюки сенсора: уявіть Вам хтось дзвонить, підняти трубку можна ТІЛЬКИ за допомогою сенсора, а він на дотики не реагує, а деколи взагалі до маразму доходить — на одну руку не реагує, а на другу — за щастя.

Третя річ, яка часом виводить мене — запізніла реакція на гіроскоп: є на екрані яка-небудь кнопка, Ви хочете її натиснути, піднімаєте телефон або якось повертаєте і натискаєте. Послідовність дій того чуда: повернути зображення екрана відповідно до нового полошення гіроскопа, а тоді обробити натискання на сенсор. Результат — на що Ви в результаті натиснете наперед вгадати нереально. Якщо треба зробити щось швидко бість просто нереально!!!

На фоні цього глюки прошивки з зображенням камери, якого буває не видно доки не зробиш знімок — просто «дєтскій лєпєт».

Така-от «друга сторона медалі» модних Андроїдів :-(




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?