KTECH V900

Мої недавні мандри мали один неприємний «побічний ефект» — я загубив телефон. Старий добрий Siemens SK65, який був телефоном і тільки телефоном. Ніяких камер, плеєрів і іншої непотребщини. Ігри були, але так як я за часто в них грав, то залишилася тільки одна — wappo — там треба було логіку включати, а то діло я люблю.

По поверненні додому батьки спихнули мені юзаний KTECH v900, з яким батько ніби уживався більш-менш, але йому подарували новий, а мама терпіти не могла (як я її розумію!!!). Зараз я відберу трохи хліба в хлопців з «Мобільних технологій» і напишу про свої враження від цього чуда китайської чи то корейської інженерної думки.

Для початку — коротко про те, що можна вичитати в будь-якій рекламувці до нього: дві камери, стереозвук, телевізор, радіо(не потребує навушників), сенсорний екран, диктофон, mp3-, mp4-, 3gp-плеєр, будильник, калькулятор і ще купка стандартних приблуд, які пхають в телефони з незапам’ятних часів.

Тепер про те, що ніхто з рекламістів Вам не скаже:

1. Сенсорний екран — повна лажа. Пальцем по по потрібному пункту не попадеш ні при яких розкладах, хіба випадково. Працювати можна тільки стилусом та й тим треба по декілька раз тицяти.

2. Стилус зроблений з матеріалу, що спочатку здається металом, але по товщині це швидше фольга — батько зламав його об той же екран десь через місяць-два користування телефоном, так що мені дісталася зубочистка втикнута в останки стилуса — вона відпрацювала в ролі стилуса в декілька десятків раз довше ніж початковий компонент.

3. Записи в адресній книзі мають лише одне поле на ПІБ і воно обмежене 12 символами. Я розумію, що китайці одним ієрогліфом можуть це написати, а в 12 — там ціла поема влізе, але ж треба було все-таки мозгом думати, коли таку модель на експорт пускали.

4. Української мови нема, є лише російська.

5. Системні звуки телефона (включення, виключення, сигнали меню) не налаштовуються зовсім і гучність в тому числі — я мало з крісла не впав, коли та шарманка заревіла при включенні.

6. Меню будоване по якійсь збоченій логіці або без логіки взагалі — щось ввімкнути, вимкнути чи налаштувати можна тільки облазивши добру половину пунктів.

7. JAVA відсутня, тобто жодної стандартної програми туди закачати не можна. Спеціалізованих під нього — нема. Схочете якусь забавку чи утилітку — обходьтеся тільки тим, що вшито.

8. ВАМ ЩЕ МАЛО???? Я ЗАРАЗ РОЗДОВБУ ЦЮ МАХАРАЙКУ ОБ СТІЛ!!!! _ПЕРШЕ_, ЩО Я ЗАВТРА ЗРОБЛЮ — ПІДУ КУПЛЮ ЯКИЙСЬ ПОЮЗАНИЙ SIEMENS, або будь-який інший більш-менш людський телефон!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?