Ще одна халява

На тему халяви в Inernet'i я вже колись писав. Час від часу мене «пробиває» пошукати щось таке свіженьке, а тут ще й дядя MTC допоміг — прислали СМСку, що в мене є якась-там фігня, якщо я зареєструюся на сайті Pokupon.

Насправді та СМС-ка прийшла мені трохи давненько, але тоді я не надав тому значення, а зараз, коли дійшли руки, то вирішив все ж подивитися що там і до чого.

Реєструватися не довелося, бо сайт приймає авторизацію від Facebook. Найцікавіше, що після заповнення особистих даних до мене все-таки прийшли MТC-івські 50грн.

Потратити їх можна на покупку купона на яку-небудь знижку. Серед міст для яких існують пропозиції Львів є, але, чесно кажучи, знижки на якусь «лєвотню».

Косметичні процедури, танці і татуювання мені абсолютно нецікаві, а зі знижкою на мобільний телефон вони трохи спізнилися — треба було її пропонувати коли я тільки-но загубив свій і мучився з дармовим KTECH'ом.

Найцікавіше живеться в цій системі мешканцям Києва — для них пропозицій три сторінки. В Франику і Запоріжжі можна дешевше постріляти в пейнтбол, в Одесі — покататися на чортовому колесі, а в Севастополі — попірнати біля мису Тарханкут.

Мені щось нічого з цього найближчим часом не світить...

Враження від самого сайту — працює досить швидко, але з заявленої двомовності російська/українська українською не реалізовано майже нічого. Оголошення російською, більшість елементів інтерфейсу — російською, лише де-не де якісь заголовки і назви полів підписані українською і то на неї постійно потрібно перемикатися, бо постійно зіскакує на російську версію.

Випадково помітив реферальне посилання в профілі і при цьому — ніяких пояснень яка мені з цього користь поблизу немає. Лише покопавшись в пунктах меню можна довідатися, що залучаючи друзів Ви отримаєта 5грн. бонусу при їх першій покупці.

Якщо Вас щось зацікавило — реєструйтеся, бо мені — хоч бери і їдь до Владислава в Франківськ. Тішить, що всі ці пропозиції мають свій термін і він досить короткий. Можливо в майбутньому там з’явиться щось цікаве — тоді напишу як виглядає процедура придбання купонів.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?