Приколи з ОГО!Мобільний

Я вже згадував, що придбав собі для поїздок куди подалі Укртелекомівський «ОГО!Мобільний», але підключитися так і не зміг, бо постійно діставав одну і ту ж помилку.

Спочатку я збирався пробігтися в те ж відділення Укртелекому, де купляв модем, але потім лінощі взяли своє і я трошки пошукав рішення в Internet'i, нічого не знайшов, але на паперах вичитав телефон контакт-центру і зателефонував їм.

Відразу ж натрапив на прикол — перший раз мені на спробу вибрати українську мову двічі відповіло «Ви зробили неправильний вибір». За другою спробою мене поганяло трохи по голосовому меню, як виявилося згодом в одному з пунктів ще й дало правильну відповідь, але з таким формулюванням, що ні за що не здогадаєшся, ну і зрештою дозволило поговорити з живою людиною.

Чомусь мені так щастить з укртелекомівськими call-центрами, що коли трапляються оператори хлопці, то виносять мозок і нічого не вирішують, а коли трапляються оператори дівчата, то і питання задають внятні і проблему зрештою вирішують.

На цей раз мені пощастило — трапилася дівчина. Два питання по суті справи (Причому перше — який мій номер. Знайти його, виявляється, зовсім нетривіальна задача — ні на SIM-карті, ні на стартовому пакеті він не вказаний.), ще кілька хвилин на виконання простих дій під її диктовку і проблема була вирішена.

Вирішення проблеми полягало в зміні імені точки доступу з 3g.utel.ua на unlim.utel.ua

Після цього я ще трішки потримав її на лінії доки перереєструвався в мережу Київстара і успішно підключився.

Запитання чому правильні параметри не прошиті відразу в модем я оператору call-центру не задавав, але комусь в Укртелекомі варто над ним задуматися. Як написав Юра в коментах до попередньої статті — «укртелеком рулить)». Цікаво тільки коли ж вони нарешті все те розрулять, що нарулили, бо деколи реально трафляє...




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?