Відпустка. Тиждень другий

Другий тиждень відпустки виявився набагато дурнуватішим ніж перший і нормальним відпочинком не пахнув і близько.

Почався він з того, для чого я повернувся з села — з пробіжки по Львову і збору довідок для Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, в якому мені пообіцяли знизити відсотки по кредиту. Збір паперів і виконання всіх формальностей зайняли два дні. Знав би — сидів би ще тиждень на селі, приїхав сьогодні і з понеділка нормально все зібрав, заніс, написав, підписав...

Крім бюрократії мене чекало ще багато «радості»

По-перше — мої батьки все-таки нагенерували для мене цілу купу абсолютно непотрібних мені занять.

По-друге — в мене з’явилося величезне бажання відрізати нафіг дроти того дурнуватого колгоспника, який не дає мені зраня нормально поспати.

По-третє — якісь довбаки умудрилися виключити на роботі електрику, мало того що без попередження, то ще й ввечері і досить надовго. Зрозуміло ніяки UPS'и того не витримали, все відвалилося і в мене було багато-багато щастя. Добре що тільки по телефону, хоча я в якийсь момент думав, що доведеться поночах пхатися на роботу.

Решту справ ніби були більш-менш плановані: поспілкувався з call-центром Укртелекому про проблеми з ОГО!Мобільним, знайшов касетний магнітофон і почав оцифровувати свій музичний архівчик.

В суботу нарешті вдалося відірватися по-справжньому — спочатку прикольненько погуляв по Львову з Стрийською частиною нашої тур-банди, які приїхали на відкриття стадіону, а потім, коли вони власне на те відкриття поїхали — пішов на день народження до колєґи, з яким влітку разом рибалили.

Більшість неділі займався всякою ахінеєю (див.«По-перше»), зате надвечір мене «пробило» черговий раз перемалювати головну сторінку цього блогу. Що получилося — дивіться самі. Не дуже красиво, зате швидкість завантаження мені надзвичайно сподобалася!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?