Відпустка. Тиждень перший. Політ нормальний.

Пролог

Готовий поставити що завгодно, що про нашу поїздку в Космач Воробус вже розтрубив всім і все. Я ж не довго думаючи за кілька КМ від Космача попрощався зі всіма і повалив до своїх родичів. Їх я попередив що приїду за день до того, так що моїй появі ніхто не здивувався. А от для кого моя відпустка і її місце проведення стали несподіванкою — це мої батьки. Як виявилося — правильно зробив, бо в них тут же з'явилися плани на мій вільний час...

День перший

Само собою з самого початку на мою голову в прямому і переносному смислі звалилася моя трирічна племінниця. Я передбачав, що відпочинок буде активним, але не уявляв наскільки!!! Цей маленький ураганчик може бути в кухні, за мить — біля мами в кімнаті, а ще за кілька секунд вже в мене на колінах або на шиї.

Зараз навіть дивуюся як я встиг ще дві великих миски винограду нарвати і відро яблук.

Якийсь час я думав, що мене робота на цей раз рухати не буде... Ага! Якраз! Розкатав губу, називається... Спочатку один більш-менш адекватний дзвінок, а згодом — серія питань про обмін даними з ЖЕКом і це при тому, що я НІЧОГО не бачу що відбувається.

«Порадував» Укртелеком — я купив в них 3G модем і підключився до «ОГО!Мобільного» спеціально щоб мати зв'язок на випадок різних дурнуватих запитань і проблем, а заодно планував писати сюди щоденні враження, можливо викласти якісь фото. Ще й навмисно в офісі уточнив — «що буде, коли я виїду за Львів?». Привітна дівчина чесно подивилася мені в очі і сказала, що «буде працювати через мережу Київстара, але на малій швидкості». Я і возрадувався, бо Київстар тут «тягне» нормально і в мене мав би бути зв'язок. Фіґу з маком!!! Мережу бачить, в ній реєструється, дає перевірити стан рахунку...і все! При спробі підключення — помилка 619 і гайки! Залишилося вияснити чи це якийсь локальний глюк чи треба робити Укртелекому «секір башка».

День другий

Рятувався від буцяння, дуцяння і катання на шиї вилазкою на яблуню. Два з половиною відра і відмазка закінчилася. По обіді довелося йти на прогулянку — кидання камінців в річку і роззирання по боках непогано відволікають від знущань з моєї тушки. Правда всі зустрічні собаки — вагома причина покататися в мене на руках.

Дзвінки з роботи легко діляться на «по ділу» (поточні питання про електронну пошту) і «маразматичні» (бажання поставити 1С на Linux'овий веб-сервер інакше не назвеш). Запізніле прохання купити дримбу відкладаємо в довгий ящик — чи буде хтось їхати в наступну суботу на базар невідомо.

Протягом дня експериментально встановлено, що двомісячний племінник набагато швидше засинає в мене на руках ніж в себе в колясці, так що бажаючих «покататися» тепер двоє.

День третій

Помітно потепліло. Річка і сусідська гойдалка, як і напередодні, на якийсь час рятують від інтенсивної фіззарядки. До обіду потепліло настільки, що мені вдалося навіть кілька годин позагаряти.

На роботі свято переконані, що мене цікавить зміна територіального поділу в Франківському районі. Словосполучення «електронна пошта» ризикує стати матюком. А ще я нібито пам'ятаю всі паролі. Ну-ну... І це тільки третій день...

День четвертий

Все ще тепліше ніж на початку тижня, але затягнуло хмарами. Настрій сонний — нікуди не йду. Як результат — рекордне навантаження на руки, ноги, шию і барабанні перепонки.

Малюк не тільки добре засинає в мене на руках, а ще й краще спить під пісні з моєї мобіли. Навіть під «Степ» і «Фантом-2».

«ЕЛЕКТРОННА ПОШТА»!!!!!

День п'ятий

Не просто хмарно, а ще й почався дощ. Знову всі прогулянки накрилися мідним тазом. Пазли і диск з радянськими мультиками рулять!!!!

Загадкові питання з роботи ДІСТАЛИ... Поміняв SIM-картку на старий номер. Насолоджуюся тишею. Поки не просікли :-)

День шостий

На вихідні приїхала двоюрідна сестра. Тепер крім дядька Володі є ще один персонаж для знущань. Пазли як і вчора рулять, але вже неповний комплект — один шматочок «пішов гайту».

З роботи тиша... Новий-старий номер не просікли... А може просто тому що субота.

На базар ніхто не їздив — дримба «пролітає».

День сьомий

Зібрав манатки, взяв фотоапарат і пройшовся нарешті околицями пофотографував природу. Сьогодні рулить «Маша и медведь».

Спеціально для народу, який мені розказував які страшні ціни на добирання (розмова була про відзначання Нового року в тому ж Космачі)

  • Автобус Яблунів-Коломия — 5 грн.
  • Маршрутка автовокзал-вокзал — 2 грн.
  • Поїзд «Чернівці-Ковель» з Коломиї до Львова — 23,3 грн.

Епілог

У Львові при спробі вийти в нет «ОГО!Мобільним» через мережу Київстара — та ж помилка. Доведеться пробігтися в Укртелеком понагружати...




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?