Глобус vs Vorobus

Сайт довго не оновлюється, часом взагалі лежить... Хто частенько сюди заглядає, то здогадався, що я щось черговий раз ламаю.

На цей раз мене потягнуло в сторону «щось таке намалювати...» і в результаті з’явилася головна сторінка з отим глобусом і меню вирівняне по його контурах. В «закромах родіни» ще був варіант, де посилання кружляли по контуру глобуса, але він мені не сподобався — вони то один на одного налізали, то за контур вивалювалися — геморой, одним словом.

Але і з нерухомим варіантом вилізли приколи:

По-перше на моніторах з малою роздільною здатністю не було видно нових статей. Правда Воробус їх чомусь не бачив і на 1440x900 , але цей персонаж такий майстер «на поговорити», що я не дуже звертав увагу на його «ізліянія». Але в попередній статті його думку підтримали інші і довелося мені знову думати що куди пересунути.

В ході експериментів я попутно ще так навантажив сервер хостера, що мені аж вимкнули сайт. Після «розбору польотів» з техсуппортом все знову зажило і я спокійно зміг домалювати той варіант, що є зараз.

Через суттєво менші розміри глобуса з’явилося купа вільного місця і, відповідно, можливість туди щось втулити. Втулив... А потім зайшов з мобільного і з’явилося бажання то все прибрати. В результаті зробив сякий-такий аналіз на мобільні пристрої і тепер з них видно трохи інакшу розкладку елементів, зате можна нормально читати текст.

На цьому експерименти не закінчилися, так що якщо сайт буде знов чудити, то знайте — все в порядку — то я знов в його нутрощі руці запхав :-)




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?