Най жиє осьме марця — празник всіх нетрудящихся!!!

Я часто люблю казати, що 8 березня треба святкувати десь в червні, а то вихідні є, а поїхати кудись в гори — не випадає. Лижникам в цьому плані простіше — вони і зимою і літом мають чого в гори їздити. В мене ж дружба з цим видом спорту не склалася після серії невдалих спроб на дорогах Кайзервальду, тож сподіватися, що десь в Карпатах мій центр мас не буде невпинно тяжіти до землі — марно.

З іншої сторони: сидіти пів тижня в чотирьох стінах чи топтати львівське болото теж не варіант.

Порятунок прийшов несподівано: мої родичі вирішили, що треба щось-там завезти на село і в машині було вільне місце. От я і поїхав в ті ж краї, котрі трохи вже описав в статтях про відпустку.

малявкиМалявки трохи попідростали, менший навіть робить вигляд, що ходить, так що навантаження на мої плечі було трохи важчим, але не таким частим, як восени.

санкиСніг і крига в горах ще не розтопилися (хоча та ж Коломия вже майже суха), тому ніякі походи на річку навіть не планувалися, ближні і дальні прогулянки теж не дуже, зате на санках кататися можна просто на городі.

«Маша и медведь» — чарівний мультик. Я напевно свого часу «Ну погоди!» менше разів бачив ніж малявка свій «Маса і ведмедь».

Ще одне диво-дивнеє — це вперше за невідомо скільки часу я їду зі Львова і на роботі нічого не стається. Мабуть це тому, що з інтернетомв мене нарешті все було в порядку, хоча кілька годин я все-таки протупив, переплутавши які ж параметри насправді є працюючими. От тільки швидкість з’єднання залишає бажати кращого — я розумію, що насправді я звик до хорошого, але чекати 10-15 хвилин на повне завантаження сторінки — вище моїх сил. Тому я просто задовільнився тим фактом, що нет є і тут же його вимкнув «до кращих часів».

Подробиці обміну новинами про друзів, родичів і просто спільних знайомих зовсім нецікаві, тому на цьому слові дозвольте відкланятися.

P.S. Спробую за цей тиждень надолужити тривалу відсутність статей.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?