Happy BLOG Day!!!

Сьогодні (вже настало те сьогодні, яке 31 серпня) блогери святкують свій день. Придумав це явно якийсь дизайнер, бо для цього йому довелося зробити декілька правок в цифрах 31.08, щоб перетворити їх у слово BLOG.

Минулого року я вибирав блоги, про які буду писати з українського рейтингу top bloggers. Сьогодні для різноманітності візьму останніх дописувачів з фейсбуківського «дайджесту».

Перший пост — нагадування від Володимира Бузейчука та Українського інтернету про сьогоднішнє свято. Власне, від нього ж я минулого року вперше про існування блогерського дня і довідався. Щоправда тоді він завчасно попереджав...

Другий — гумористичний проект Романа Голубовського UAReview.COM. Часом щось таке напишуть — живіт судомами зводить від сміху, але ще веселіше — читати відгуки «віруючих» — людей, які переконані, що це все справжні новини. От після чого під стіл точно сповзеш.

За ними — новий проект від Олега Стефініва молодіжний журнал Pidyom.COM. Сайт ще дуже молодий, тому інформації там надто багато не знайдете, зате вже є можливість заробити: Олег обіцяє 20 центів за кожну тисячу переглядів Вашої статті на «Підйомі». З мотивацією для авторів, сподіватимемося, скоро там буде значно більше цікавих статей.

Далі — Олександр Лев описує свої враження від Нової Пошти. Особисто мені це трохи цікавіше, ніж його звіти з «качалки», але можливо комусь знадобляться і вони. Наприклад якщо самостійно схочете «зігнати жирок» можна щоденники Олега використовувати як орієнтири для обсягів навантаження.

І наостанок, як не дивно, не обійшлося без аксакала українського блогерства — Воробуса. Хоч в «дайджесті» він не піарив свою статтю, а вітав Любка Бачкура з днем народження, але в підбірочку все ж потрапив. Вічно він не як люди ;-)

Зі святом всіх!!!!!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?