Вело-Крим — 0. Знайомство з учасниками

Якось кострубато виходить писати текст про людей, усвідомлюючи, що частина (ба навіть більшість) з вас, шановні читачі, цих людей не знає. Спробую коротко познайомити вас з учасниками цієї пригоди.

веломаньяки

Зліва направо по порядку:

  1. Василь. Головний велошайтан, зачинщик і організатор всієї цієї катаВасії з Арабатською стрілкою і рештою Криму. Може крутити педалі 25 годин на добу. Споживає мінералку замість всієї решта їжі. Знає як правильно відчіпати кліщів і де на сімферопольському базарі з-під прилавка продають прикольне вино.
  2. Я. Підписався на цю аферу здуру. Знав би всі нюанси — фігушки б поїхав! Єдиний йолоп, який потягнув за собою цифровий фотоапарат з купою прибамбасів і розкладну пилку. Проїхав практично весь маршрут на покришках встановлених задом-наперед. Називав кліщів крабиками і зганяв їх з себе щелбанами.
  3. Остап. Майже втік з дому заради цієї поїздки. Може проїхати швидше і далі ніж інші, якщо в кінці шляху є магазин з пивом. Головний приготувальник і поїдальник бутербродів. Крім бутербродів може їсти лише ... ВСЕ. Навіть сире м’ясо.
  4. Орест Миронович. Дивацтв не помічено (крім того, що погодився на цю поїздку), зате на половині фотографій виглядає як злосний гопнік :-)

P.S. Поки що більше (і більших) фотографій не буде, але в скорому часі сподіваюся це неподобство виправити.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?