INTP!

Три вихідних. Домашній комп’ютерний стіл давно просився на генеральне прибирання і от прийшов його час. В процесі розгрібання речей відкладених з міркувань «ще пригодиться» натрапив на зацофані стікери з оним-єдиним надписом на верхньому: «INTP!».

Хороша пам’ять (переважно класна штука) нагадала мені, що ці буковки я нашкрябав, коли Павло запустив своє «Пробудження» і я почав активно читати не лише його статті, а й дотичні матеріали. Власне це результат кількох тестів (результати всіх, на диво, збіглися), який визначає мій тип особистості. З того ж потоку інформації пам’ятаю, що це якась крайність (клінічний випадок, простіше кажучи ;-) )

Зараз вирішив почитати, що ще розумного пишуть про таких же вар’ятів як я.

Пишуть багато. Як на мене, найвдаліше зібрали все до купи тут.

Получається такий собі біомеханізм для швидкого розв’язування логічних задачок, який може нагавкати, коли його нагружають, а навіть якщо не нагружають — поведінка ще та, бо більшість суспільних умовностей нам, грубо кажучи, «пофігу», а коли навіть не «пофігу» то «стрьомно».

Початок хороший, бо це якості, які дозволяють добре справлятися з робочими задачами (а я-то завжди думав, що іншим просто лінь розбиратися що і до чого, а це виявляється в мене просто стиль мислення такий, що проблеми швидко локалізує). А закінчення зовсім невеселе: де-факто воно означає, що саме я в більшості випадків успішно запорюю всі стосунки: особисті, з друзями, з родиною. Рекомендовані «ліки» — побільше бувати на людях, набиратися досвіду, вивчати що і в яких ситуаціях «нормально».

«Побічні ефекти», а насправді просто підтвердження діагнозу:

  • легко знаходжу спільну мову з дітьми (їм теж «пофігу» різні умовності);
  • коли я був частиною великого колективу (школа, ліцей, універ) плюс до того ще цілу купу захоплень мав, то поводився більш «по-людськи» — сам то відчуваю. До речі: веселі були часи! Треба буде вам трохи про них розповісти. Та й в безкінечних надрах мого столу дещо знайшлося з тої пори ;-)



 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?