Воробус йде у президенти.

Воробус був би не Воробус, якби не прикольнувся з майбутніх президентських виборів.

Воробус-президент!

От тільки з програмою в нашого блогоптаха як завжди не заладилося. Певно таки курнув якоїсь конопельки або передозувався своїм фірмовим 1517.

Нє, ну ви самі почитайте:

  1. ...буде повернено Крим до України... Дурний би був!!! Навпаки: треба на міжнародному рівні визнати, що Татарія* захопила Крим і він тепер не наш. Виставити їм територіальні претензії (можна заодно і на Кубань) і ціни на газ, воду і електроенергію такі, щоб для всієї решта України газ був безкоштовний та ще й на фінансування армії лишалося.
  2. Хабарів не буде, бо кого на них буде спіймано одразу чекає в’язниця.... А зараз їх ніби-то чекає державна премія. Проблема в тому, що будь-яка антикорупційна структура буде брати хабарі від хабарників, за те, щоб не посадити тих перших, а контролюючий орган антикорупційної структури буде брати хабарі в них, за те, щоб не посадити за те, що вони не посадили тих перших. Продовжити ланцюжок чи самі здогадаєтеся, що буде відбуватися щаблем вище?
    Треба просто-напросто всюди, де тільки можна, спрощувати систему видачі найрізноманітніших документів, мінімізувати число чиновників, а коли їх залишиться зовсім мало — отоді вже боротися з хабарництвом.
  3. Будуть створені нові робочі місця і люди матимуть гідну зарплату. Я знаю що це треба зробити, правда ще не придумав як. Тут я ржав найбільше, бо згадав серіал «Альф»: там головному герою приснилося, що він президент і він видав наказ, щоб безробітні будували будинки для бездомних — таким чином в нього не залишилося ні безробітних ні бездомних.
  4. ...ліквідує совкові ЛКП... Ліквідувати мало — треба, щоб замість них хтось роботу робив. А за роботу треба гроші платити. Розцінки комунальників формуються місцевими радами (в яких сидять політики, які хочуть сподобатися людям), а розцінки приватників — виключно апетитами гаманців цих самих приватників. Тому комунальні підприємства за копійки роблять ту ж роботу, за яку приватники «заломлюють» кругленьку суму. Воробус ліквідує ЛКП, прийдуть захмарні рахунки і українці ліквідують Воробуса :-)
  5. ...зняття цнотливості і продовження роду мають забезпечити підвищення демографічної ситуації в країні... Я ж попереджав, що він курить галюциногени :-) Хоча він і без них на інтимних темах помішаний. Дай йому волю то він і середньовічне право першої шлюбної ночі собі надасть :-D
  6. Заборона людей з нетрадиційною орієнтацією... Тут куревом не обійшлося — тут вже грибочки підтягнулися. А наступним указом буде заборона вірусові грипу перетинати кордон України. Фактом заборони саме явище не викорениш — треба йти з іншого боку: пропагувати сімейні цінності (в першому випадку), здоровий спосіб життя (в другому) і т.д.
  7. набридло платити кредити, коли долар по 15 гривень А тебе хто гнав брати кредит в доларах? Щоб не залежати від долара треба розвивати своє виробництво. Спочатку товарів першої необхідності і енергоресурсів, а потім — всього решта. Якщо будуть дешевими свій хліб, своя картопля, свої овочі і фрукти, то фіґ там хто попреться купляти імпортне. Знизити залежність від і мпорту і народ перестане купляти долари — без потреби буде. А якщо народ перестане купляти — ціна впаде, бо валютний ринок також ринок — на ньому ті ж закони попиту і пропозиції.
  8. поставлю лавочки у всіх парках. А цей пункт чомусь нагадав стару добру пісню Павла Зіброва
  9. Бандити будуть сидіти в тюрмах... І це ми всі десь чули... Правда це була не пісня... Це взагалі було чорт-і-що :-(
  10. ...відмінена пенсійна реформа, введений електронний квиток... Обережно на поворотах!!! На це все треба бабло, бабло і ще раз бабло. Спочатку, пташе, придумай як його заробити, а потім витратити завжди знайдеться куди.

 

P.S. Щодо Татарії. У статті вжито історичну назву нашого північного сусіда замість вкраденої у нас (Russia у візантійській транскрипції позначало Русь), тому що пора ставити все на свої місця: «Русь» і «русини» — це те саме, що «Україна» і «українці», відповідно; а так звану Російську Федерацію складають землі, які населяли татари, чудь, мордва і інші народності, яких свого часу завоював Чінгіз-хан і назвав «Велика Татарія». Саме так їх і слід іменувати і наголошувати це на кожному кроці, щоб не поширювалися і не вкорінювалися їхні шизофренічні брєдні про «великоросію і малоросію», «Кієв — мать городов русскіх» і тому подібні.
 

P.P.S. А все-таки якби Воробус справді назбирав грошей на президентську кампанію — я б за нього проголосував — попри всі недоліки його програма краща ніж в інших претендентів.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?