«Ви за чи проти Табачника?»

Не подумайте, що я сильно вдарився в політику, просто сьогодні це питання мені задали дві дівчинки років так 11±2 кожна, причому одна з них «зовсім непомітно» знімала мене мобільним телефоном. Може якби не цей мобільник та трішки солідніший вік кореспондентів, то я б їм чесно сказав що думаю про вельмиНЕшановного Дмитра Володимировича, але на цей раз я вирішив повести гру трохи іншим чином і діалог в нас вийшов таким:

Дівчина(Д): Ви за чи проти Табачника?
Я: Якого Табачника?
Д: ...........(мовчання)
Я: Яна? Того, що на акордеоні грає?
Д: Ні!
Я: А якого?
Д: ...........(знову мовчання) Ой! Вибачте...

Якщо комусь справді цікаво, то на мою думку наш міносвіти зі своєю громадянською позицією не може бути навіть вчителем в задрипаній сільській школі, але кадрова політика ПР — то їхні проблеми, а нашою — всього суспільства — проблемою є те, що оживає старий совдепівський механізм «не читал, но осуждаю»: тих, хто проти багато, але мало хто з них може пояснити проти кого чи чого і чому. А за такою схемою ці протести приречені на провал, бо, погодьтеся — нашу з дівчатами розмову можна було продовжити і виставити їх в дуже неприємному світлі. І нечисленні прихильники горе-міністра можуть скористатися такою ситуацією (а можливо і користають вже) і поповнюють свої ряди за рахунок людей, яким соромно долучатися до сторони, що показує себе безглуздою.

Шановні протестюучі: здравомислячі люди Вас підтримують, але будьте добрі — організуйте якусь кампанію з популяризації заяв і висловів цього вар’ята, щоб всі знали хто він і за що його треба гнати в три шиї.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?