Воробус в гостях у ban.lviv.ua

Воробус

Після шквалу пропозицій щодо кандидатури на наступне інтерв’ю довелося підрахувати голоси. Переміг Ігор, широкому загалу відомий як Воробус.Vox populi — vox Dei і ось він власною персоною в гостях «Блогу ні про що».


Вітаю, Ігоре. Як справи твого блогу питати не буду — бачу що добре. Натомість запитаю які є плани на майбутнє? Може якісь конкурси чи якісь нові рубрики?

Доброго дня, пане Володимир. Блог потихеньку функціонує, трошки коментатори «притравлюють», але я критику сприймаю нормально.:) Щодо новинок, то всіх я відкривати не буду, бо буде нецікаво, скажу лише, що таки планується відкриття нової рубрики (звідки ти знав?), і звісно футбольний поєдинок за участю найактивніших відвідувачів блогу, де ви, пане Володимире, будете запрошені також.

Багато блогерів з часом заводять собі другий, третій і т.д.блоги, на різні вузькі тематики. Чи не плануєш і ти відкрити щось на кшталт «Футбольні новини від Воробуса» або «Рецепти для холостяків від Воробуса і Архіваріуса»?

Хороше запитання, давно над цим задумувався, багато досліджував цю тенденцію, але дійшов висновку до того, що коли ти маєш лише один блог, то повністю присвячуєш увагу йому. Коли ж створюєш нові, то популярність переходить до них, а перші блоги просто занепадають. Що заважає розширити кількість рубрик на блогах? Я думаю, що відповідь тут очевидна, тільки би було бажання писати.

Футбол? Ну я знаю у ньому практично все, колись думав над футбольними новинами, але тих спортивних сайтів і так багато, що треба то напишу на блозі Воробуса.

Як ти відносишся до того, що люди мало займаються фізкультурою?

Та негативно. Звісно що кожна людина сама собі хазяїн, але спортом займатися таки треба. Мене, особисто спорт зробив дуже сильним і коли є вільна година, то присвячую себе ньому. Тут головне не лінуватися. Також радив би ходити в гори. Свого часу сам того не робив, але гори — це бомба. А ще як позакаляєтеся в річці чи водоспаді — ніколи хворіти не будете.

В тебе на сайті часто бувають статті про дівчат, кохання, бувають і пікантніші теми. Побажай прекрасній половині людства щось в переддень їхнього свята.

Люблю я дівчат, коли йду по місті чи десь відпочиваю так на них задивляюся, що можу впасти в яму чи навіть зіштовхнутися з іншою людиною.:D

Побажання дівчаткам, щоб вони і на далі залишалися такими ж красивими як вони є, знайшли своїх коханих людей і завжди були здоровими.:)

Крім vorobus.com помічав твої дописи ще на «Українському інтернеті», «Мобільних технологіях»і, чого гріха таїти — в себе також. Де ще можна натрапити на твої статті?

Ну щодо цих сайтів, то це були такі собі гостьові пости моїм добрим друзям, з якими у мене досить хороші теплі стосунки.:D Щодо тебе, то женити тебе треба, тому і написав. Даш доступ до сайту ще напишу.:D Та і чув що знову будуть вводити «парубоцький податок», так що давай рухайся.:D

Де ще можна побачити дописи? У соціальній мережі ВКонтакті, на стінах.:P

Чи рахував ти коли-небудь скільки знаків набираєш на клавіатурі щоденно?

Десь 15478 знаків, якщо не рахувати коми і знаки запитання. Крім написання постів інколи маю шкідливу звичку попереписуватися із корєшом із Макаронії.:)

А всліпу набирати — на клавіатурі без букв пробував? Може руки вже пам’ятають?

Авжеж пробував, навіть очі собі зав’язував і знаєте, дуже старанно виходило.:D Пам'ятаю свого часу був на відпочинку і одного разу випала нагода зайти у комп'ютерний клуб, вільних місць там практично не було і сів за ПК, де букв на кравіатурі не було зовсім видно. То коли мені писали я відповідав завжди «ок», а згодом мене це все дістало і я взяв телефон та подзвонив знайомій, а зал покинув. Зрозумів одне – набирати на клаві всліпу важко.:(

Недавно ти всім розповів де можна почитати переклади твоїх статей російською. А копіпасту іншими мовами не траплялося?

Хороша тема. Мене вже ті переклади так дістали, що одного разу написав пост на мові чи то села чи то гуцулів, сам не пам’ятаю. Прикол, що жоден ресурс цієї статті не вкрав.:)

В фейсбуківській групі недавно обговорювалася ідея створення українського блогохостингу, за прикладом «ЖЖ» чи «Блоггер’а». Чи є шанси, що в такий блогохостинг переросте vorobus.com?

Воробус працює…… :D

Що ти насамперед хочеш побажати читачам українських блогів взагалі і «Блогу ні про що» зокрема?

Перш за все дякую автору блогу за інтерв'ю. Читачам українських блогів я бажаю заходити на блоги, ділитися з авторами своїми думками та просто поважати один одного.:) Ми працюємо для вас. Це як футбол без глядачів. Якщо нема читачів, то блогерам нема для кого писати, а ми у свою чергу будемо старатися максимально задовільняти ваші смаки.

Блогу про ні про що бажаю побільше відвідувачів, цікавих статей (бо знаю що хлопака може їх написати як може, бажано писати не лише про віндовси) і особисто автору пану ПВСу знайти свою половинку і запросити нас на весілля, щоб Воробус і ко- йому заспівали «Червону руту».:)

Дякую за побажання і за цікаве інтерв’ю. Навзаєм хочу побажати подальшого росту популярності блогу, творчих і спортивних успіхів, ну і в особистому житті в тебе також ще не все влаштовано, так що і на цьому фронті тобі удачі!


Щось мені сподобалося останнім часом інтерв’ю влаштовувати... Треба буде ще когось «розкрутити».




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?