Блогобитва — 1. Фінішна пряма

Перший тур першого змагання українських блоггерів — блогобитва — підходить до фінішу: оголошено результати півфіналів і двоє учасників готуються до фіналу, а двоє вже «відвоювали». Як і в попередній статті саме цим «полеглим героям» я і присвячую свій огляд їхніх сайтів :-)

Спочатку привітання: Пана П, у вузьких колах відомого як Павла, вітаю з достроковим присвоєнням його журналу «Пробудження» почесного третього місця. Це сталося у зв'язку з надзвичайно великою перевагою голосів над імовірним суперником — моторним блогом. Я, щоправда, маю підозру, що пан Андрій — адмін ukr-net.info, просто не хоче облаштовувати ще одне місце, де міг би потриндіти один екзальтований представник української блогосфери, який йому порядно набрид ;-)

Але це я відхилився від теми — я ж обіцяв огляди:

Моторний блог — молодий блог, вихід якого у півфінал багато для кого став сюрпризом. Очевидно мотоциклетна тематика має значну кількість прихильників в Internet'i. Правда, після перечитування цього сайту, окремі теми зацікавили і мене, як любителя покататися на велосипеді. Постараюся не випустити цей блог з поля зору.

Журнал «Пробудження» — нетиповий блог, тематика якого зовсім не популярна у середньостатистичного internet-користувача, проте, як свідчать результати блогобитви, — теж має своїх читачів, та ще й чимало. Чого гріха таїти — я і сам слідкую за статтями Павла, більшість з них вважаю цікавими і сподіваюся, що з часом «Пробудження» стане потужним езотеричним ресурсом українського Internet-простору.

Бажаю всім організаторам, учасникам та вболівальникам блогобитви цікавого фіналу та не менш захоплюючих і інтригуючих наступних раундів.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?