Друга здибанка блогерів (оновлено 02.10.2012)

Якщо хтось не читає «Блогерів» — сам винен, бо тоді він не знає, що вчора — 30 вересня, в останню неділю вересня, львівські блогери черговий зібралися посидіти, погомоніти, попити чаю-кави-тощо. Збиралися в кафе «PROPAGANDA», але коли кількість народу суттєво виросла, то виявилося, що столики там не соваються і ми побрели Львовом в пошуках більш придатного для наших посиденьок місця.

Щоправда, перед тим ми ще трохи послухали розповідь Ореста Зубапро його подорожі, тренінги та інші цікавинки. На жаль Орест не зміг залишитися з нами надовго і ми розбіглися — він по своїх справах, а ми в пошуках нового місця.

Ввечері неділі знайти вільне місце на дев’ятьох людей виявилося не такою вже й простою задачею, але врешті-решт ми осіли в барі «Фест» на вул. Дудаєва: по дизайну місце трохи совдепіське, але горілка, сало, сендвічі і зсунуті докупи столики нас цілком влаштували.

Після двох чи трьох фляшок Петро Нек пішов знайомитися з дівчатами за сусіднім столиком, а ми з Тарасом черговий раз підтвердили тезу, щоЛьвів круглий і виявляється в нас є спільні друзі знайомі за межами блогерської тусовки.

Білочка вже і так була з нами, тому ми продовжили і зупинилися десь на п’ятій пляшці. Частина народу забажала «продовження банкету» і пішли ще кудись «доганятися», а інша частина і я в тому числі — розбрелися по хатах.

З цікавої інформації, що звучала, можна виділити наступне:

  • найефективніший спосіб заробляти з допомогою блога: пропонувати на ньому свої (можливо оффлайнові) послуги, як фахівця в певній галузі
  • Lviv.PRO продає домени третього рівня і шукає «росповсюджувачів»: людей з добре підвішаним язиком, які могли б активно пропонувати ці самі домени різним підприємствам і організаціям. Форма оплати: «шмон на хозращете — что нашмонаете, то и ваше»
  • Тут Роман Голубовський пропонує блогерам сходити на допрем’єрний показ фільму ДухLess, який відбудеться в середу о 19:30

Ну якось ось так....

Оновлено..., бо по-перше: через невідомі глюки фейсбука кудись здриснули вчорашні коментарі

По-друге: народ по-тихеньку починає відписуватися і викладати фото. Це все люб’язно збирає Тарас і викладає на «Блогерах» — за новою інфою wellcome туди.

Оновлено пораз другий, бо тепер кудись зникла наша з Тарасом переписка щодо невидимих коментів, але її я вже не можу нізвідки дістати. Коротше — FB сьогодні не в дусі — не звертайте уваги, якщо ще щось подохне: то не надовго.




Boykot!
 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?