Блогобитва — 1 закінчилася, хай живе Блогобитва — 2

Ну ось нарешті оголошено довгоочікувані, але давно прогнозовані результати першого конкурсу «Блогобитва". На цей раз є лише переможці, бо розігрувалося перше та друге місце. Перше місце отримав заслужений флудер, злобний спамер і добрий троль Ігор та його «Блог про Львів, життя та інші приколи», більшості людей відомий як Воробус. За його творчістю Ви досить давно маєте можливість слідкувати за допомогою рубрики «Новини друзів». Другу сходинку посів також блог на львівську тематику «Львів — перлина України», який веде Тарас Амброз, в Internet’i також відомий під прізвиськом ELECTRIC, та декілька співавторів.

Зараз, коли результат вже не залежить від моїх вражень про учасників, я з чистою совістю можу написати їх огляди.

Почнемо зі старих знайомих. Vorobus.com — блог абсолютно безалаберного чувака, який в один день може написати зранку — статтю про сповідь, а ввечері — про пози в сексі :-D. Особисто в мене склалося стійке враження, що Ігор поставив собі за мету писати по дві-три статті в день і тому частенько пише різну єресь, але в ті моменти, коли все ж з'являється стаття не «для галочки», то вона обов'язково цікава, часто актуальна і майже завжди супроводжується цікавими відгуками і дискусіями. Справедливості ради слід сказати, що блог Воробуса теж пише не одна людина — з систематичних дописувачів можна виділити Jorgen'a та Архіваріуса, час від часу з'являються статті від інших відвідувачів, а колись давним-давно була навіть парочка моїх. Друга річ, яку теж легко помітити — про Львів Ігорко згадує в середньому раз на десять статей і якщо так піде і далі, то йому доведеться переіменувати свій блог ;-)

«Львів — перлина України» — теж блог про Львів, але на відміну від Ігорового він строго тематичний. Наскільки мені відомо це не єдиний блог Тараса, тому він може собі дозволити таке строге дотримання тематики — про інші теми він пише в інших блогах. Крім строгого дотримання тематики також не можу не відмітити високий рівень статей — «аби було» тут ніхто не пише — всі статті дуже цікаві і пізнавальні. Щоправда це має другу сторону медалі: частота появи дописів досить невелика, тому любителі почитати про Львів можуть заглядати сюди два-три рази на місяць і все одно встигнуть перечитати всі новинки. Імовірно це також зіграло негативну роль в підсумковому турі Блогобитви.

Ще раз вітаю переможців!

За новинами всіх учасників першої Блогобитви, в кого я знайшов читабельні rss-стрічки, та самого ukr-net.info віднині, шановні читачі, можете слідкувати у рубриці «Новини друзів» а я пішов думу думати як зробити свій блог цікавішим, щоб не осоромитися в другій Блогобитві ;-)




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?