Інтерв’ю з Володимиром Бузейчуком

На відміну від попереднього разу, сьогодні в гостях у «Блогу ні про що» людина з якою в мене виключно віртуальне знайомство — один із адміністраторів сайту «Український Інтернет», мій тезко, Володимир Бузейчук.


Вітаю, Володимире. Що нового чути в місті-герої Одесі, як погода?

Привіт! Вчора й сьогодні — чудова погода, майже відчувається весна. Обіцяють ще й на завтра сонечко й тепло. А далі — побачимо.

Щодо справ у місті-герої — тут, на жаль, не все так сонячно. Проблем, як і в будь-якому іншому місті, купа, і вирішувати їх ніхто не збирається.

Хвилює ж нас те, що й інших громадян України. Ось, наприклад, сьогодні відбувся черговий мітинг на підтримку Оксани Макар, де одесити вимагали від влади правосуддя.

Питання, яке цікавить мабуть всіх читачів ukr-net.info — як справи в Андрія і чи надовго він зник з просторів українського інтернету?

На жаль, тут не все так просто, у двох словах не розповіси. Наразі Андрій не займається справами сайту. Хто знає, може це й на краще...

Ідея «Блогобитви»вичерпала себе остаточно чи все ще є шанси на продовження?

«Блогобитва» живе, і продовження буде обов’язково. Моє завдання зараз — знайти розумну рівновагу між періодичністю й фінансовими та часовими витратами. Можу сказати, щонайменше двічі цього року «Блогобитва» буде.

Починався ukr-net.info трьома людьми, але на кожному етапі активним дописувачем є хтось один. Зрештою «Блог ні про що» в теорії теж не я один вести повинен би, але зі всіх схожих проектів наразі успішно тримаються лише тролі Тарасюк і Павловський. Це така наша блогерська карма чи є якісь об’єктивні причини?

У випадку з «Українським Інтернетом» — був період, коли одночасно писали всі троє авторів, але з часом сталося так, як сталося — зараз я цим займаюсь один. Є на те об’єктивні причини, є суб’єктивні, але те, що то не карма — однозначно. Не завжди все складається так, як планувалось, але так скрізь, не лише в блогінгу.

Крім «Українського інтернету» знаю що маєш відношення ще й до проекту «Смішно». Є ще якісь інтернет-проекти в яких ти береш участь?

Є декілька нових і підстаркуватих сайтів, до яких я маю стосунок, але не всі достойні розголосу :-)

Про що можна було б розповісти: нещодавно запустив новий бложик, присвячений Євро-2012 і взагалі футболу, euro-12.pp.ua, можливо, комусь буде цікаво. Є ще декілька планів, але вони потребують і доробки, і деякої допомоги в реалізації, тож щось казати ще рано.

Які українські сайти ти б порадив читачам «Українського інтернету» і «Блогу ні про що»?

Читачам «Українського Інтернету» я регулярно щось раджу у рубриці «Мережеві цікавинки». Поки що, наче, ніхто ще помідорами не кидався :-)

А тим редискам, котрі не читають «Український Інтернет», хочу повідомити, що вони дарма проживають своє життя :-) Жартую.

Від себе особисто раджу інколи почитувати сайт «Кулемет»(і писати туди теж! До речі, ти чому не пишеш статті на «Кулемет»?), а також дуже цікавий і проникливий блог yulkahrytsenko.wordpress.com. Не пожалкуєте ;-)

А не українські?

Хіба один: viperchill.com — дуже багато про блогінг, бізнес, життя...

Питання, яке цікавіше нашому спільному знайомому Ігоркові, ніж мені: твої прогнози хто переможе 11 квітня «Карпати» чи «Чорноморець»?

Ох... Тільки но закінчився матч «Шахтар»—«Чорноморець», і нам накидали 4:0 :-( Це, звичайно, не 5:1 від «Зорі», але теж неприємно. А спеціально для Ігоря прогнозую, що Одеса переможе. Щонайменше двічі заб’ємо :-)

В попередньому інтерв’ю Павло видав шикарну фразу: «Блог ні про що — це повний дзен». Як би ти закінчив речення «Блог ні про що — це ...» і що побажаєш нашим читачам?

«Дзен» — це не теж, що «дзень»?

Але правильну відповідь на це запитання я знаю: «Блог ні про що — це… Іван Фьодоровічь Крузєнштєрн, чєлавєк і параход!».

А крім цього, «Блог ні про що» — це місце, де можна почитати речі розумні й прикольні, серйозні й не дуже, до того ж зустрітися з добрими друзями. І читачам цього блогу, і самому блогу, як і його авторові, бажаю ніколи не втрачати контакт. Навіть якщо щось змусить декого закинути ведення блогу, а декого закинути читання блогу — не забувайте один одного! Дружба й спілкування — дуже важливі речі, щоб ними нехтувати.

Успіху вам!

Друже Володимире, дякую за цікаву розмову!

І тобі щиро дякую! Від себе та читачів побажаю побільше цікавинок, побільше відвідувачів і сподіваюся, що все ж випаде нагода зустрітися в оффлайні




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?