Доктор Хаус українською

Не знаю хто як, а мені подобається дивитися фільми українською, в тому числі і популярні серіали. І вдвічі приємніше, якщо переклад якісний і цікавий.

Серед улюблених телесеріалів в мене одне з найвищих місць займає історія про трішки нахабного, абсолютно неординарного, але безсумнівно талановитого «Доктора Хауса».

Свого часу його почав показувати канал СТБ, але потім вони зробили серйозну перерву і всі, кому припали до вподоби походеньки цього персонажа Х’ю Лорі почали шукати продовження серіалу в інтернеті. На початках була лише російська озвучка, але з часом глядачі були приємно здивовані українським дубляжем від команди UATeam.

Вони з перших слів заволоділи увагою аудиторії, в першу чергу завдяки якісному перекладу і гарно підібраним голосам.

Також важливою фішкою цього проекту є участь в ньому Євгена Малухи (голос Хауса), який відомий широкій аудиторії завдяки серіалу Альф, де він озвучував кумедного прибульця. Скажу чесно — на початках було навіть трішки смішно від самого лише голосу пана Євгена в ролі Хауса.

Зараз канал СТБ відновив трансляцію серіалу, але, думаю, аудиторій в них поменшало завдяки оперативній і якісній роботі UATeam — по телевізору Ви можете побачити лише шостий сезон, а на сайті uateam.tv днями вийшла вже 13 серія сьомого сезону.

В наступних статтях я розповім про інші проекти цієї талановитої команди. Дивіться фільми українською!




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?