Новинки від UATeam

Нарешті сталося!!! Команда перекладачів UATeam потихеньку повертається з відпусток і представляє нам нові проекти. Ще навесні було анонсовано вихід «Покидьків» (Misfits) і минулої середи нарешті з'явився переклад першої серії, а сьогодні у списку проектів з'явилися «Френклін та Баш» (Franklin & Bash), що означає лише одне — скоро слід чекати UATeam-івський переклад і цього серіалу.

Тішить те, що обидва серіали вже давно знімаються, а це означає, що якийсь час релізи перекладу будуть виходити досить регулярно. Хоча як показує практика перекладачі досить швидко наздоганяють оригінальні випуски серій і тоді ми — глядачі — опиняємося «прив'язаними» до графіку кіностудії.

Це дуже класно, що хлопці і дівчата знову взялися до роботи, бо вже починало ставати трохи нудно відколи закінчилися «Хаус» та «Межа» (настільки, що я вже навіть придуркувату «Футураму» почав дивитися). Звісно ж є інші україномовні переклади на інших сайтах, але з того що мені траплялося, то були вже цілі готові сезони, які я повністю передивлявся за декілька днів, а потім знову хотілося чогось ще. З перекладами UATeam все трішки веселіше — якщо є два-три фільми, кожен з яких виходить по одній серії на тиждень, то якраз і нудно не встигає стати і очі на лоба не вилазять.

Сподіваюся, що цих нових проектів буде достатньо, щоб заповнити період до нових сезонів «Хауса», «Межі» та «І мертві підуть». І якщо «Хаус» вже починає потроху набридати, то закінчення «Межі» чесно кажучи було досить інтригуючим і мені дуже цікаво що в них з того всього вийде. Та й вигляд зомбіків вже хочеться в пам’яті освіжити і подивитися куди ще забредуть, кого зустрінуть і в які пригоди втраплять вцілілі люди. Ну і ще не знаю що таке «Френклін та Баш», але перша серія «Покидьків» теж обіцяє цікавий розвиток сюжету.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?