Покидьки

Про цей серіал в перекладі від UATeam я вже мимохідь згадував в одній з попередніх статей, але згадка згадкою, а вже перекладено третій сезон і можна розказати дещо детальніше.

Отже сюжет приблизно такий:

«Милі дітки» за різних обставин потрапляють на виправні роботи в громадський центр (це така недо-тюряга десь в забугреччині, судячи по автівках з правим кермом — в Англії). Якусь гостросоціальну муть можна було зробити базуючись вже й на цьому, але сценаристи вирішили додати ще фантастики: в першій же серії під час раптової грози всю цю братію б’є блискавка і вони отримують сили. Хто думки читає, хто в часі пересувається, хто невидимий стає, ще одна дівчина — викликає шалену пристрасть одним лише дотиком. Є й чувак, якого довбануло, але що з того вийшло — невідомо.

Що може статися, якщо супергероями зробити малолітніх злочинців? От про це і весь серіал! Звичайно ж сили дісталися не тільки головним героям, тому їм постійно доводиться зустрічатися зі своїми «колегами».

В другому сезоні з’являється ще й якийсь кадр в масці, який по ходу виявляється одним з головних героїв, але з майбутнього. А коли знаходиться чувак в якого є здатність забирати одну силу і надавати іншу (звісно спочатку забрану ще в когось) — стає взагалі весело. Особливо весело було в серії третього сезону, де він знайшов силу воскрешати мертвих і спровокував появу зомбі, які нападають на людей, кусають їх і тим самим теж перетворюють на зомбі. Майже «І мертві підуть...», тільки зомбачки симпатичніші — не такі розкладені.

Загалом дітки прикольно розважаються, от тільки з наглядачами їм не щастить — доводиться час від часу їх вбивати :-(

Звісно ж детально переказати весь сюжет серіалу в одній статті я просто не в змозі, тому кого зацікавило — дивіться. Переклад, як завжди — супер. Якщо не знати, то й не помічаєш, що він всього двоголосий.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?