Зникла кімната

Зникла кімната Сьогодні я продовжую Вам розповідати про проекти команди   UATeam. Виявляється в її поле зору потрапляють не лише новинки, а й фільми і серіали попередніх років. Наприклад після Різдвяних свят відвідувачі сайту uateam.tv були приємно здивовані появою перекладу міні-серіалу «The lost room», випущеного у 2006 році компанією Lions Gate Films.

Сюжет фільму розгортається навколо містичного місця — неіснуючого номера провінційного мотелю, який за невідомих обставин почав існувати поза часом і простором та речі з якого у нашій реальності мають незвичні властивості.

Що б Ви зробили, якби, наприклад, мали гребінець, котрий на кількадесят секунд зупиняє час? А наручний годинник, що варить яйця? Чи квиток, що при дотику миттєво перекидає людину на сільську дорогу казна-де?

От і люди з нашої реальності не відаючи що роблять почали експериментувати з безпечними і не дуже властивостями цих речей. Загалом нічого доброго з цього так і не вийшло — одні мало не угробили наш світ, інші розпочали справжню війну в гонитві за незвичними предметами, а головний герой взагалі загубив у злощасному мотельному номері доньку — ну хто ж знав, що при кожному відкриванні дверей кімната «перезавантажується» і зникає все що було в ній, крім надзвичайних речей, які всередині номера стають звичайнісінькими предметами без жодних екстраординарних можливостей.

Все це та багато іншого глядач дізнається спостерігаючи за спробами головного героя повернути свою доньку, що є ох якою непростою задачею, але це не був би американський фільм, якби не було їхнього фірмового «хепі-енду».

Якість перекладу цього фільму, як і «Хауса» та «Мертвих...» на висоті, тому раджу подивитися.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?