Ай нід хелп

Та знаю я англійську, просто фільм «Брат-2» мавпую...
Мені справді потрібна Ваша допомога. Я вже писав раніше про Блогобитву — конкурс організований сайтом "Український інтернет".
В другій Блогобитві, з легкої подачі Vorobus’a, бере участь і цей сайт. В чвертьфіналі голосування було більш-менш рівним, я стабільно тримався на другій позиції, зіпсути становище могло хіба рішення суддів, ну але на то не було б ради... От я і не особливо дьоргався — так закинув в «Кантакт» лінк, щоб більше народу прийшло, але без агітації...
Коротше кажучи я потрапив в півфінал. А тут почалися сюрпризи. Для початку мені попався суперник, який в чвертьфіналі набрав найбільше голосів — TROOOLL. Мене на початку навіть здивувало, щоBAN почав лідирувати (а станом на вчорашній вечір результат був близько 60%, а може і більше). Але хороші новини мене розслабили і я не заглядав туди до сьогоднішнього вечора. Подивився на стан справ і припух... Сьогодні близько пів четвертої по обіді той троль сказав, що тільки роздуплився, а на сьому вечора в нього вже (якщо в мене з математикою все гаразд) 55 голосів проти моїх 18.

Друзі!!! Відвідайте, будь-ласка, сторіночку http://ukr-net.info/2011/07/18/blohobytva-2-pivfinaly/ і відновіть справедливість — проголосуйте за кращий сайт (я вважаю, що це мій ;-) )!!!
Мішок гречки обіцяти не буду, зате можу пообіцяти, що статті і надалі будуть лише цікавими :-) .

P.S. А ще мені цікаво проекспериментувати чи впливає на результат публікація таких-от саморекламних писульок в соціальних мережах.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?