Нововведення на ban.lviv.ua

На днях зловив себе на думці, що давненько я не експериментував з різними джумлівськими додатками в себе на сайті. От і вирішив на вихідих поглянути що новенького, корисного я можу прикрутити і що з цього виходить. Після серії експериментів дещо залишив увімкненим, а дещо потребує ще додаткового колупання в коді.

З корисних нововведень «прижилися»:

— перекладач (прапорці біля поля пошуку). Правда з кількох десятків залишив на вибір лише декілька мов, бо хоча поглянути на свій сайт китайською було прикольно, але дивлячись навіть якість перекладу російською, розумію що іншими воно перекладає ще жахливіше.

— авторизація на зовнішніх сервісах: GMail, Facebook, Twitter. Для популярник в нас Кантактів і Аднакласніків чомусь нічого схожого не знайшов. А шкода — багацько читачів саме звідти приходять....

— кеш запитів до бази даних. Розробники обіцяють, що все має стати швидше і веселіше... Поглянемо...

Не прижилася через незрозумілі глюки в оформленні авторизація через OpenID. Глюк полягає в тому, що галочка «Запам’ятати мене» суміщається з полем «пароль». Я здогадуюся чому так може відбуватися, але поки не придумаю як позбутися цього дефекту OpenID відпочиває. Шкода, звичайно, бо дуже багато сервісів насправді є учасниками спільноти OpenID і досить багато людей могли б не реєструватися зайвий раз.

Є ще кілька цікавих примочок на прикметі, але наразі не знаю як їх притулити в існуючий дизайн, що в свою чергу заставляє задуматися про його можливу зміну.

UPD:Реанімував рубрику «Календар подій», але в трохи стислішому вигляді ніж вона була раніше.

Хотілося б почути Вашу думку: які ще корисні нововведення чи зміни Ви б хотіли побачити на цьому сайті?




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?