Реєстрація сайту в каталогах

Нещодавно у статті про мої SEO-експерименти мені сказали, що все це до одного місця і реєстрація в каталогах нічого не дає, бо алгоритми піпіськомірок (PR та ТИЦ) помінялися.

Різне описалово в Internet'i в-принципі підтверджує цю інформацію, але все ж повністю хоронити цю ідею я не збираюся. Справа в тому, що чимало з цих каталогів є досить популярними і відвідуваними ресурсами, і я так думаю, що реєстрація в них не така вже й безнадійна справа. Це чимось схоже на SMO — залишити якомога більше повідомлень про свій ресурс людям, яким це може бути цікаво.

Само собою, що масова реєстрація — річ марудна і непотрібна, але перелопатити трохи Internet'у і зареєструватися принаймні в українських каталогах все ж спробую.

Перший знайдений ресурс — «Портал українця".

За реєстрацію просять будь-де на сайті поставити ось таку кнопочку:

[Vox.com.ua] Портал українця

Або просто посилання:

[Vox.com.ua] Портал українця

Взагалі-то для такого діла народ створює окремий розділ на сайті — «Друзі», але в мене для дружніх сайтів є rss-читалка «Новини друзів» і якщо там притулити ту кнопку, то рано чи пізно вона просто загубиться, а це буде порушенням «джентльменських домовленостей» і «Портал українця» з чистою совістю викине мене з каталогу. А стаття — це вже назавжди.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?