Люди ікс. Перший клас.

Після гучного виходу «Росомахи» всі вже думали, що він стане останньою частиною з цього циклу, але не так склалося як гадалося і ось маємо чергову новинку — «Перший клас». Вихід цієї частини на був так гучно анонсований як попередньої і тому навіть любителі фантастики (я наприклад) не відразу помітили її появу. Може це і добре, бо так я би не втримався і подивився російський переклад, а зараз вже є український.

До речі: ті хто мав можливість порівняти одностайно стверджують, що українські перекладачі попрацювали помітно краще своїх російських колег. І це ще одна причина все-таки чекати українських перекладів і дивитися фільми рідною мовою.

Як легко здогадатися з назви, події фільму розгортаються на кілька десятиліть раніше ніж в інших частинах. Тут можна побачити як зустрічаються, знайомляться і стають друзями герої відомі нам з попередніх частин як вороги.
Кому цікаво — в епізодичній сцені присутній Росомаха. Хто дивився фільм і не помітив його — раджу переглянути ще раз. ;-)

Також є багато персонажів, яких не було в попередніх частинах, а це дає надію, що згодом з’являться серії, де буде розказано і про їхню долю.

Загалом задумка сценаристів подорожувати назад в часі і показати нам передісторію конфлікту показаного в перших частинах мені подобається. Це чимось нагадує «Зоряні війни», але там порядок виходу частин був дуже дико перемішаний, проте в правильній послідовності вони створюють суцільну історію від початку до кінця. Тут же перші частини йшли в хронологічному порядку і по суті були однією історією, а «Росомаха» і «Перший клас» — це окремі історії, проте тісно пов’язані з попередніми серіями і частково привідкривають незрозумілі моменти з них.

Отже якщо Ви хочете дізнатися чи хотів бути лисим Чарльз Ксав’є, що пережив у німецькому концтаборі Магнето, хто створив першу версію машини «церебро» та супернацвирканий літак Людей Ікс і чому та хто їх назвав «Люди Ікс» — раджу подивитися «Перший клас»




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?