Не оновлюйтеся на Skype 5.5!!!

Черговий баг і знов не без участі Microsoft'a. Тільки я налагодив зображення з камери, тільки-но перевірив, що в скайпі теж все працює, аж тут він видав повідомлення «Доступне оновлення». Ну я і дозволив йому встановити це оновлення. Як кажуть кляті буржуї: EPIC FAIL!!! Оновлений Skype не зміг завантажитися і видав помилку про відсутність бібліотеки d3d9.dll

Якщо мені не зраджує пам’ять, то так іменувалися бібліотеки DirectX для Windows 9x, а в Windows 2000, XP і далі назви змінилися на d3dx9{щось ще}.dll

Оновлення, як виявилося, вже доступне майже тиждень, майже цілий цей тиждень на форумах всі клянуть розробників, бо вони умудрилися цей баг впихнути в якесь таке місце, що навіть інсталяція попередньої версії 5.0 обривається з тією ж помилкою.

Спроби докачати потрібні dll’i з Internet’y кінчаються нічим, бо починається конфлікт версій і текст помилок стає ще дикіший.

Єдине рішення на даний момент — йти на сайт oldapps.com/skype.php i качати звідти версію 4.2 — wellcome майже на рік назад!!!

Спинним мозгом чую, що 5.5 — це перша з версій, до якої доклала руку Microsoft. Інформація про те, що MS купляє Скайп була ще весною, але напевно досі оформлялися всі формальності.

Тепер доведеться чекати виходу принаймні 5.5.1, або хто зна як вони його назвуть і пробувати ще раз.




 

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?